in

OMGOMG

Ελένη Τσαλιγοπούλου – «Έμπαιναν πιο μέσα τα γυαλιά και είδα αίματα στο πάτωμα»

“Δεν έζησα σαν νέα ένα κανονικό φλερτ, ρε παιδί μου” δηλώνει, επίσης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

  • Με αφορμή τις νέες της εμφανίσεις στην Αθήνα, η Ελένη Τσαλιγοπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε τόσο στο πλέον ακραίο ατύχημα που είχε επί σκηνής όσο και σε όσα νιώθει πως στερήθηκε λόγω της δημοσιότητας.

 «Σε μια χειμωνιάτικη περιοδεία, στις Σέρρες, βγάζω τα παπούτσια μου, έχω κάνει κάποια βόλτα μέσα στο μαγαζί και κάπου έχει σπάσει ένα ποτήρι και υπάρχουν στο πάτωμα γυαλιά. Εγώ δεν το έχω καταλάβει και, όχι απλά δεν το έχω καταλάβει, αλλά ανεβαίνω στη σκηνή και χοροπηδάω και τα γυαλιά μπαίνουν πιο μέσα στα πόδια μου. Το κατάλαβα γιατί είδα αίματα κάτω στο πάτωμα. Την άλλη μέρα γύρισα στο σπίτι μου και έβγαλα τριάντα μικρά γυαλάκια».

Και συνέχισε:

«Με την αναγνωρισιμότητα κάτι χάνεις και κάτι κερδίζεις. Εγώ έχασα το φλερτ, ας πούμε! Με έναν άνθρωπο, όχι με πεντακόσιους! Δηλαδή άλλο πράγμα είναι η σκηνή και ο ερωτισμός επάνω σε αυτήν αλλά έχασα ίσως γιατί παντρεύτηκα πολύ νωρίς, έκανα ένα παιδί πολύ νωρίς, μετά έγινα αυτό που έγινα και δεν μπόρεσα να φλερτάρω σαν άνθρωπος. Δεν είχα χρόνο και επίσης δεν ερχόταν κανείς πια να μου την πέσει, ούτε εγώ μπορούσα να την πέσω, γιατί ήμουν γνωστή. Δηλαδή δεν έζησα σαν νέα ένα κανονικό φλερτ, ρε παιδί μου! Αυτό. Από την άλλη μεριά έχασα την μητρότητα γιατί έχω ένα παιδί αλλά δεν ήμουν, έτσι όπως θα ήθελα, μητέρα. Επίσης, δεν ήμουν και σύντροφος όπως θα ήθελα να είμαι. Άργησα πολύ να βγω μέσα από τον κόσμο της μουσικής και του τρεξίματος για να μπορέσω να γίνω άνθρωπος»κατέληξε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη – Μολότοφ εναντίον αστυνομικής φρουράς στο Τουρκικό προξενείο

Σάκης Αρναούτογλου – Προσοχή στα ταξίδια στο εξωτερικό