in

LoveLove OMGOMG

Ελένη Τσαλιγοπούλου – «Άκουγα συζητήσεις πίσω από την πλάτη μου. Με πλήγωσε αυτή η εποχή»

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και μίλησε για τα βαρίδια της νιότης και τι είχε να αντιμετωπίσει η ίδια από την κοινωνία της επαρχίας όταν έγινε μητέρα σε νεαρή ηλικία σε συνδυασμό με την καριέρα της στο τραγούδι.

«Αισθάνομαι μια άλλου είδους ελευθερία όταν βγάζω τα παπούτσια στην σκηνή. Γύρω στο 2007 το έκανα γιατί πριν ήμουν μια σοβαρή τραγουδίστρια, έβαζα τα ωραία μου παπούτσια και ρούχα και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πονάει η μέση μου και ότι το τακούνι μου δημιουργούσε μια άλλου είδους κίνηση. Με ελευθέρωσε.

Η νιότη έχει πάρα πολλά καλά αλλά και βαρίδια. Πολλές φορές έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν καθωσπρεπισμό. Παρόλα αυτά επειδή για εμένα το τραγούδι είναι ένα μέσο έκφρασης, το σπουδαιότερο κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος να καταπιέζομαι».

Βλέπω νέους ανθρώπους και χαίρομαι γιατί υπάρχει ομορφιά και μέλλον που έχουν μπροστά τους αλλά από την άλλη λέω, “ωχ το πουλάκι μου τι έχει να τραβήξει”!»

Καταλήγοντας ότι ο τρόπος σκέψης της προέρχεται από το γεγονός ότι έγινε πολύ νωρίς μητέρα -στα 19- και εάν αυτό την έκανε να σκέφτεται έτσι, σχολίασε: «Σίγουρα, και το ότι έγινα νωρίς μητέρα σε μια επαρχιακή μικρή πόλη. Αυτό το έκανε ακόμη πιο δύσκολο για το τι και πώς θα είμαι. Μου έλεγαν “μαζέψου, πας να γίνεις και τραγουδίστρια; Να προσέχεις, τι θα πει ο κόσμος;”. Άκουγα συζητήσεις πίσω από την πλάτη μου. Με πλήγωσε αυτή η εποχή αλλά όλο αυτό το πράγμα βγήκε υπέρ μου»

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Προβληματισμός στο STAR – Δεύτερες σκέψεις για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το “GNTM”;

ΣΟΚ – Δέθηκαν στα δέντρα στον Κραυσίδωνα για να αποφευχθεί η κοπή τους (φωτογραφίες)