in

CuteCute LOLLOL CryCry

Ελένη Μενεγάκη – Τα χαμηλά νούμερα την οδηγούν σε αλλαγή ώρας;

Τα νούμερα της Ελένης Μενεγάκη στο Mega πάνε από το κακό στο χειρότερο. Μονοψήφια που ρίχνουν πολύ τον μέσο όρο του καναλιού, αλλά προβληματίζουν πολύ και την ίδια. 

  • Και ο Σεπτέμβριος μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολος, αν ο ΣΚΑΙ στη θέση του «Καλό Μεσημεράκι» βάλει κάτι πιο ανταγωνιστικό ή το OPEN δημιουργήσει μία ισχυρή καθημερινή μεσημεριανή ψυχαγωγική ζώνη όπως συζητιέται που έστω θα τσιμπάει ένα 5-7%.

Πάντως, τόσο η ίδια η Ελένη, όσο και το Mega βλέποντας την απελπιστική τηλεθέαση, φλερτάρουν όλο και πιο έντονα με την αλλαγή ώρας, το να ξεκινάει δηλαδή η εκπομπή στις 13.00 ακριβώς όπως και παλαιότερα στον ALPHA. 

  • Πάντα, στο προηγούμενο κανάλι η πρώτη ώρα 13.00-14.00 έφερνε τα μεγαλύτερα νούμερα, καθώς λόγω των πολλών μεσημεριανών δελτίων, υπάρχει μία ψυχαγωγική αποφόρτιση. Μην σας κάνει, λοιπόν, εντύπωση, αν η Δανάη Μπάρκα την επόμενη σεζόν προβάλλεται στο 10.00-12.30, το μεσημβρινό δελτίο στο 12.30-13.00 και να ακολουθεί η Ελένη.

Πολλές οι ζυμώσεις στο Mega…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Δεν φταιει η ωρα αγάπη, ένα πάνελ που φοβαται να μιλήσει μη κ δεν καταλαβει κ παρεξηγηθεί, τρομοκρατημένοι προσπαθουν να την κανουν να γελαει κ να μη βαριεται. 1000 φορες δανάη

  2. Η Μενεγακη πρεπει να αλλαξει αντικειμενο δουλειας, αξιοποιηστε την σε θεση διευθυντριας προγραμματος , εχει και την πειρα και την οξυδερκεια που χρειαζεται για να κανει τις αλλαγες και επιλογες που χρειαζεται ενα καναλι. Δεν μπορω να φανταστω πως ο Καλημερης , ο Λατσιος, Μαραγκουδακη και αλλοι ασχετοι με συνεχομενες αποτυχιες περιφερονται απο καναλι σε καναλι και δεν αξιοποιουνται ανθρωποι που εχουν καθημερινη εκπομπη επι τριαντα χρονια και ξερουν τα πραγματα εκ των εσω. Και ναι συμφωνω η εκπομπη της ειναι κουρασμενη , αδιαφορη οπως και το πανελ , με ενα Κουτσογιανοπουλο που κανει διακοπες διαρκειας , με μια ξινη Ελεανα και αδιαφορη , με εναν Ουγγαρεζο που καηκε απο τα πολλα χρονια και δειχνει παρωχημενος , γι αυτο και τα χαμηλα νουμερα

Τέλος η «Άγρια Γη» – Ο ΑΝΤ1 διεκδικεί ξανά τη Γεωργιάδου. Παρασκήνιο

Eurovision – «Κόκκινος συναγερμός» στην ΕΡΤ με τον Βερνίκο. Δεν περνάει στον τελικό