in

LoveLove

Ελένη Μενεγάκη – Προθεσμία μέχρι το Πάσχα να απαντήσει στο MEGA. Όλο το ρεπορτάζ…

“Κάθε μέρα που περνάει και δεν υπάρχει εξέλιξη, σηματοδοτεί και το τέλος της συνεργασίας του MEGA με την Ελένη Μενεγάκη”. Αυτό μου μετέφερε ασφαλή πηγή μέσα από το κανάλι της Συγγρού. 

  • Έχει γίνει μία πρόταση από το κανάλι με αρκετά μειωμένες αποδοχές χωρίς να έχει μαθευτεί το ακριβές ποσοστό του “κουρέματος”. Κάποιοι πιο συντηρητικοί κάνουν λόγο για 25%, αλλά έχει ακουστεί εντός σταθμού και το 50%.

Και μάλιστα όχι μόνο για τις προσωπικές της αποδοχές, αλλά για το συνολικό budget της εκπομπής. Το σίγουρο είναι ένα: Μέχρι το Πάσχα θα πρέπει να έχει αποφασιστεί όλη η δομή του νέου προγράμματος του MEGA.

Τι νομίζετε;

-4 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. μεσα μαρτη και η ελενη δεν εχει οριστικοποιησει συμφωνια ;;;; μαλλον φευγει απ το μεγκα. αποκλειεται η ελενη να δεχοτααν να εχει φτασει μεσα μαρτη χωρις συμφωνια. δεν ειναι χθεσινη. προφανως της προταθηκε κατι που δεν θελει κ γι αυτο δεν εχει οριστικοποιησει. θυμαμαι πως λεγανε οτι ειχε ορο στο συμβολαιο της να ενημερωνεται για το μελλον τηςν συνεργασιας απ το γεναρη. και ορθο. δε θα περιμενει απριλιο η μενεγακη. προβλεπω να φευγει κ η μελετη και η μενεγακη απ το μεγκα τη νεα σεζον. μονο το βυσμα η αταλαντη μπαρκα μενει αλωβητη

  2. Πιστεύω ότι η Μενεγάκη θέλει συμβόλαιο για άλλη μια τριετία καθημερινής εκπομπής
    σαν αυτή που κάνει τώρα.
    Το ότι κρατάνε το ατάλαντο βύσμα την Μπάρκα είναι προκλητικό.

Ζάκυνθος ΤΩΡΑ – Δεν πάει το μυαλό σας ποια κρύβεται πίσω από την προκλητική εμφάνιση

Πάρις Χίλτον – Το ροζ πάρτι γενεθλίων με καλεσμένο… τον γιο της