in

LoveLove OMGOMG

Ελένη Μενεγάκη – Η απόφασή της για αλλαγή στην εκπομπή

Μακριά από το κεντρικό τραπέζι του πλατό της και τους συνεργάτες της που κάθονται σε αυτό, βρέθηκε στην έναρξη της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη και είχε λόγο, τον οποίο εξήγησε στους τηλεθεατές.

Η παρουσιάστρια άνοιξε την εκπομπή της από την κουζίνα του πλατό της, μαζί με τον μάγειρά της, Γιώργο Τσούλη και ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής, θα αλλάξει η ροή του προγράμματός της και θα ξεκινά πάντα από τη μαγειρική.

«Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα σε όλους μας τους φίλους όπου και αν βρίσκονται. Από σήμερα και μπρος, εμείς θα ξεκινάμε αλλιώς γιατί σκεφτήκαμε, συζητήσαμε και αποφασίσασμε ότι από εδώ και μπρος θα ξεκινάμε τη μεσημεριανή μας εκπομπή ανάποδα με την μαγειρική, γιατί πολλές φορές αυτή η ώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις μια ιδέα για το τι να κάνεις την επόμενη μέρα ή κάτι σύντομο, την ίδια μέρα.

Και επειδή βλέπουμε μέσα στον τηλεοπτικό χάρτι ότι συνήθως προς το τέλος πετυχαίνεις τη μαγειρική, εμείς πάμε αλλιώς, πάνε για ξεκίνημα, οπότε να το έχετε στο μυαλό σας, ραντεβουδάκι για 13.30, εμείς πάμε ανάποδα. Μετά θα πούμε όλα τα υπόλοιπα», είπε η παρουσιάστρια, ανακοινώνοντας ότι πλέον η μαγειρική δεν θα είναι στο τέλος της εκπομπής.

«Ήμουν 110 κιλά στην έκτη δημοτικού»
Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιώργος Τσούλης έπιασαν κουβέντα για τη διατροφή και κυρίως εκείνη των παιδιών, με τον γνωστό μάγειρα να αποκαλύπτει ότι στην έκτη δημοτικού είχε φτάσει 110 κιλά και στο σχολείο δεν πέρασε πολύ καλά, ούτε με τα κιλά, ούτε με το επώνυμό του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Τοξικομανείς οι επιβάτες που μαχαιρώθηκαν μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας – Πώς έγινε το περιστατικό

Συνεχίζει να προκαλεί ο Light για τον Θεοφάνους – «Πολλοί άνθρωποι εκμεταλλεύονται το σεβασμό που παίρνουν»