in

CuteCute LoveLove OMGOMG

Ελένη Μενεγάκη για Πύρρο Δήμα – «Κι εγώ πριν από 10 χρόνια άκουσα “καλά αυτή προχώρησε κι έκανε και παιδί;”»

Τη συνέντευξη που έδωσε ο Πύρρος Δήμας στην Έλενα Παπαβασιλείου σχολίασαν το μεσημέρι της Πέμπτης 18/1 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Πύρρος Δήμας απάντησε, μεταξύ άλλων, για την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον ερχομό του παιδιού τους, μετά τον θάνατο της συζύγου του Αναστασίας.

«Πολλές φορές λέμε πράγματα κι έχουμε έναν δημόσιο λόγο όπου κάπως τα καλοφτιάχνουμε… Είμαστε λίγο πιο θετικοί σε όλα. Πολλές φορές, όταν είμαστε μόνοι μας, μπορεί να κάνουμε ένα άλλο σχόλιο. Μπορεί δηλαδή αυτό που κάποιοι έθεσαν -και άκομψα ίσως- όχι γιατί ξαναέφτιαξε τη ζωή του, αλλά ότι ίσως σκέφτηκαν πως «καλά αυτός προχώρησε τη ζωή του και θα κάνει και παιδί;». Το λέω γιατί κι εγώ το άκουσα για εμένα 10 χρόνια πριν. Θέλω να πω ότι η κοινωνία μας, οι άνθρωποι που στο φαίνεσθαι μας δείχνουμε «προχωράμε μπροστά» αλλά στο μέσα μας κάποιοι από εμάς να εκφραζόμαστε λες και έχουμε δικαίωμα να εκφραστούμε στη ζωή του άλλου… Λες και κάνεις κάτι κακό» ανέφερε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκάρει ο κτηνίατρος που εξέτασε τα άλογα στα Γρεβενά – «Αφαιρέθηκαν με χειρουργική ακρίβεια τα άκρα, λείπουν 750 κιλά κρέας»

Greek Mafia – Ποινική δίωξη για 9 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα στους τρεις συλληφθέντες