in

CuteCute LoveLove

Ελένη Μενεγάκη – Απαντά πρώτη φορά για την «εξαφάνισή» της από το instagram το φετινό καλοκαίρι

Η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τη συζήτηση με την καλεσμένη της Αντιγόνη Κουλουκάκου, το μεσημέρι της Δευτέρας 25/9, αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο για τον οποίο απουσίαζε όλο το καλοκαίρι από το Instagram.

Ειδικότερα, η πρωταγωνίστρια από τη «Γη της Ελιάς» τόνισε πως κάθε χρόνο στα γενέθλιά της κάνει την αυτοκριτική της, παίρνει λίγο χρόνο για τον εαυτό της και κλείνει τα social media.

«Εγώ πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος αναγεννιέται στα γενέθλιά του. Δηλαδή, ο απολογισμός μου και η αυτοκριτική μας γίνεται εκεί. Εγώ την κάνω τότε, τον Δεκαπενταύγουστο. Κλείνω και τα social, απομακρύνομαι, δεν δουλεύω ούτως ή άλλως. Οπότε κάνεις αυτή την ωραία αποτοξίνωση που φροντίζεις τον εαυτό σου…», είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η Ελένη Μενεγάκη από την πλευρά της, πήρε τον λόγο και αποκάλυψε: «Αυτό που λες “κλείνω τα social”… Θέλω να πω, το έχεις στο μυαλό σου ότι εγώ το καλοκαίρι μου θέλω να είμαι λίγο πιο χαλαρή και το κλείνω; Γιατί, τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει διάφορους που παίρνουν μία θέση πάνω σε αυτό. Κι εγώ το έκανα, αλλά εγώ το έκανα… Τέλειωσε η εκπομπή και απλά δεν το σκέφτηκα. Λέω, τι ωραία που είμαι χωρίς να πρέπει κάτι, ούτως ή άλλως να ανεβάσω».

Να θυμίσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη από την ημέρα που ολοκληρώθηκε η περσινή τηλεοπτική σεζόν δεν έκανε καμία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους διαδικτυακούς της φίλους να αναρωτιούνται το γιατί.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τζόυς Ευείδη – «Ποτέ δεν τα χοντροπήρα στη ζωή μου! Άμα μου πιάσεις την κουβέντα, θα σου δώσω κι ένα εικοσάρικο»

Λάρισα ΤΩΡΑ – Αυτοκίνητο παρέσυρε 13χρονο που έκανε ποδήλατο