in

CuteCute

Ελένη Φιλίππα – Έτσι είναι σήμερα η δικηγόρος Έλλη Ρούσσου από το Κωνσταντίνου και Ελένης!

Η Ελένη Φιλίππα είχε υποδυθεί με τεράστια επιτυχία την δικηγόρο της Ελένης Βλαχάκη, Έλλη Ρούσσου, στην σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης.

 

  • Η σειρά είχε τόσο μεγάλη απήχηση από το τηλεοπτικό κοινό που παρόλο που έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια, συνεχίζει να προβάλλεται καθημερινά σε επανάληψη και μάλιστα χειμώνα – καλοκαίρι. Το κοινό λάτρεψε την υπόθεση και τους ήρωες που όχι μόνο γεμίζει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τόσα χρόνια μετά, αλλά σαρώνει και σε νούμερα τηλεθέασης.Η Ελένη Φιλίππα, όλα αυτά τα χρόνια, έχει επιλέξει να μην απασχολεί καθόλου με την προσωπική της ζωή ενώ και οι δουλειές που έχει κάνει είναι επιλεκτικές.

 

Η ηθοποιός, δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα με το πέρασμα των χρόνων και σίγουρα δεν μπορεί κανείς να πει ότι είναι… αγνώριστη. Φυσικά και υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές στην εμφάνισή της, παρόλα αυτά, η Ελένη Φιλίππα παραμένει ίδια!Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη χρονιά, την είχαμε απολαύσει στην θεατρική παράσταση “Καπετάν Μιχάλης”, στο θέατρο Αλκμήνη.Δείτε πώς είναι σήμερα παρακάτω:

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Λέχου ποζάρει στα 55 της με μπικίνι και μας «κόβει» την ανάσα

Ζενεβιέβ – Καρύδης – Η επέτειος γάμου και η εξομολόγηση του έρωτα τους