in

Άφωνος ο Ετεοκλής Παύλου με το τσιφτετέλι της συζύγου του – Η επική αντίδραση

Άφωνος έμεινε ο Ετεοκλής Παύλου με το τσιφτετέλι της συζύγου και συμπαρουσιάστριάς του, Ελένης Χατζίδου, on air, με τον ίδιο να χαρίζει στο τηλεοπτικό κοινό μια… επική αντίδραση.

 

Συγκεκριμένα, η Ελένη καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο «Breakfast@Star» λικνιζόμενη υπό τους ήχους του δικού της τραγουδιού, «Μία και Μοναδική», με τον σύζυγό της να την παρακολουθεί αποσβολωμένος.

 

  • Όπως καταγράφεται και στο σχετικό βίντεο, ο Ετεοκλής Παύλου μένει κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό να παρακολουθεί τη σύζυγό του με θαυμασμό, ενώ εκείνη, όταν ολοκλήρωσε τον χορό της, θέλησε να τον «πειράξει», κάτι που οι δύο τους συνηθίζουν να κάνουν «στον αέρα».

«Ήταν καλό; Σου άρεσε; Τι ένιωσες, για πες», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου, με τον Ετεοκλή Παύλου να σχολιάζει με χιούμορ: «Ένα τραγούδι είπαμε να βάλουμε… μια χαρά ήταν. Σαν τον Αντωνάκη, θα πάρω το καπελάκι μου, θα σε κλέψω και θα φύγω». «Ένιωσες όπως τότε;», συνέχισε η Ελένη Χατζίδου, με τον σύζυγό της να λέει «Όπως τότε, όπως τώρα… Άστο!». «Get a room (σ.σ. βρείτε ένα δωμάτιο)», σχολίασε χαριτολογώντας από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη, με το πάνελ να ξεσπά σε γέλια, και τον Ετεοκλή Παύλου να απαντά: «Get a room λέει η Λιλή Πυράκη. Με ένα τραγούδι έγινε όλο αυτό, φαντάσου τώρα τι έχει να γίνει».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Λεωφόρος Συγγρού – Τροχαίο πρίν απο λίγο με έναν 25χρονο νεκρό (Βίντεο)

Πρίν απο λίγο στα Μέγαρα – Συνελήφθη ο 23χρονος για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου