in

OMGOMG

Ελεύθερος ο «ξανθός μάγος» – Κατηγορήθηκε για βιασμό της ανήλικης βαφτιστήρας του

«Επιτέλους θα βρεθώ κοντά στη γυναίκα μου, στο σπίτι μου. Έμεινα στη φυλακή άδικα, δεν έχω κάνει τίποτα. Είναι μια στημένη σκευωρία», δηλώνει ο ξανθός μάγος. Βρέθηκε από το ζενίθ στο ναδίρ και από τα ταχυδακτυλουργικά τρικ στο κελί φυλακής, όταν κατηγορήθηκε για βιασμό της ανήλικης βαφτιστήρας του.

 

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δήλωνε αθώος από την πρώτη στιγμή, δυστυχώς βρέθηκε να κρατείται για περίπου τρεις μήνες στη φυλακή. Ο λόγος για τον 78χρονο Γρηγόρη Παπαϊωάννου, ο οποίος -όπως υποστηρίζει- έπεσε ουσιαστικά θύμα μιας σκευωρίας, η οποία στήθηκε εναντίον του.

Ο «ξανθός μάγος» όλο αυτό το χρονικό διάστημα είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του, Τούλα, η οποία παρά τα προβλήματα υγείας της προσπαθούσε να τον εμψυχώνει και να τον στηρίζει υποστηρίζοντας ότι ο σύντροφός της ήταν αθώος.

  • Σύμφωνα με το βούλευμα, ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου υποχρεούται να δίνει το παρών δύο φορές στο Α.Τ., απαγορεύεται η έξοδός του από τη χώρα και επιπλέον απαγορεύεται να πλησιάζει τη φερόμενη ως παθούσα.

Η δικηγόρος του, γνωστή ποινικολόγος Κική Πακιρτζιδου δηλώνει αποκλειστικά στον Στρατή Λημνιό: «Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος έχουν χαρεί και συγκινηθεί πολύ με την αποφυλάκισή του. Θέλω να πω ότι κοντά στον κατηγορούμενο έχουν βρεθεί πολλοί φίλοι και συνεργάτες του που κατέθεσαν ενόρκως για το ποιόν του, το ήθος και τη συμπεριφορά του όλα αυτά τα χρόνια. Φυσικά παραμένει στη διάθεσή της Δικαιοσύνης όταν και εφόσον κληθεί».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

«Στον δρόμο» η Φόνσου- «Ήρθε η ώρα το Ίδρυμα να φιλοξενήσει και την πρόεδρό του»

Κοριτσάκι κλειδώθηκε σε αμάξι στην Εύβοια – «Σκάω ….Φωνάξτε τη μαμά μου»