in

Ελασσόνα – Μαχαίρωσε τον φίλο του για τα μάτια μιας γυναίκας. Πώς ξέσπασε ο καβγάς;

Νυχτερινή έξοδο που κατέληξε σε τραγωδία είχαν δύο Αλβανοί πολίτες όταν ο ένας κατέληξε στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του από το μαχαίρι φίλου του στην Ελασσόνα.

 

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος αντιμετωπίζει πλέον απέλαση λόγω της έλλειψης νόμιμης διαμονής του στη χώρα.

  • Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», οι δύο φίλοι, και οι δύο 37 ετών, βρίσκονταν προχθές το βράδυ σε καφενείο στο χωριό Ελασσόνα. Καθώς έπιναν, ακολούθησε λεκτικός καβγάς μεταξύ τους για τα μάτια μιας γυναίκας.

 

 

Η λογομαχία κλιμακώθηκε, και ο δράστης, οπλισμένος με ένα μικρό μαχαίρι, κατέληξε να τραυματίσει τον φίλο του στα τρία δάχτυλα του αριστερού του χεριού, όπως αναφέρει το onlarissa.

Αστυνομικοί του ΑΤ Ελασσόνας συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Μετά την απαγγελία των κατηγοριών, παραπέμφθηκε στον Ανακριτή και του δόθηκε προθεσμία να απολογηθεί μέχρι σήμερα, ενώ παρέμενε υπό κράτηση.

 

  • Μετά από περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα μέσω των ελληνοαλβανικών συνόρων και δεν διέθετε κατάλληλα έγγραφα διαμονής. Ως αποτέλεσμα, θα αντιμετωπίσει απέλαση.

Αυτό το περιστατικό χρησιμεύει ως τραγική υπενθύμιση των κινδύνων της οπλοφορίας και της σημασίας του καθεστώτος νόμιμης διαμονής.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πήγε στο νοσοκομείο για εξέταση, λιποθύμησε στην τουαλέτα και πέθανε 12 ώρες μετά στη ΜΕΘ

Σάλος στον Βόλο – Χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι τη μητέρα της