in

OMGOMG

ΕΚΤΑΚΤΟ – Λήξη συναγερμού στο Κολλέγιο Αθηνών. Κανένα ίχνος των εισβολέων με τα μαχαίρια

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου 2023 στο Κολλέγιο Αθηνών, μετά τις καταγγελίες για εισβολή κουκουλοφόρων με μαχαίρια στο προαύλιο.

Στο σημείο, αμέσως μετά τις καταγγελίες, βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, η διοίκηση του σχολείου κλείδωσε στις αίθουσες τα παιδιά για λόγους ασφαλείας και, παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών αρχών, δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα. Ούτε οι κουκουλοφόροι, ούτε αιχμηρά αντικείμενα.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., αφού μετά τις εκτεταμένες έρευνες δεν βρέθηκε τίποτα, το συμβάν θεωρείται λήξαν.

Στην κοινότητα του Κολλεγίου προκλήθηκε πανικός από την καταγγελία για ύπαρξη κουκουλοφόρων, με γονείς πανικόβλητους να φθάνουν στην πύλη του σχολείου ανησυχώντας για το τι συνέβη.

Όσον αφορά την πηγή της καταγγελίας, κατά ορισμένες πληροφορίες οι αρχικές αναφορές προήλθαν από μαθητές που ανέφεραν πως είδαν εξωσχολικούς με μαχαίρια στο προαύλιο του σχολείου και ακολούθησε ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν ότι στην ΕΛ.ΑΣ. κλήθηκε να καταθέσει ο φύλακας του Κολλεγίου που προχώρησε στη σχετική καταγγελία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Σάλος με Πικέ – Μετά την Σακίρα «κεράτωσε» τη νέα του σύντροφο με φοιτήτρια. Κυκλοφόρησε ΦΩΤΟ!

Στέλιος Ρόκκος – Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του