in

OMGOMG

Έκτακτο – Εκτός OPEN o Γιάννης Λάτσιος. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση…

Διαζύγιο – βόμβα «έσκασε» λίγα λεπτά πριν με τον Γιάννη Λάτσιο να βρίσκεται εκτός OPEN, την ώρα που βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με παρουσιαστές πρώτης γραμμής του σταθμού. 

  • Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του OPEN ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας κο Γιάννη Λάτσιο, για τη λύση της συνεργασίας τους. Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο επανακαθορισμού των στρατηγικών στόχων του οργανισμού. Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για την εποικοδομητική συνεργασία και την προσφορά του στην αναδιαμόρφωση του προφίλ του σταθμού και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

  1. απ οταν ανελαβε ο λατσιος με τη μασουρου το οπεν το ριμαξανε. παραλαβανε ενα οπεν με πρωτιες με φουλ εμπορικα ονοματα και εκπομπες. καινουργιου με 18% πρωτη στα πρωινα, χρηστιδου με 18-20% πρωτη στα πρωινα σκ, φαιη μαυραγαννη πρωτη με πανω απο 15% καθε σκ απεναντι απο αυτια, ακριβες παραγωγες με εξ φακτορ βανδη, κοκκινο ποταμι που σαρωσε τη πρωτη σεζον, και εκει που ηταν ενα απ τα καλα καναλια τσουπ βαζουν το λατσιο με τη μασουρου και εγινε το οπεν να συναγωνιζεται σε νουμερα τηλεθεασης την ερτ και το μακεδονια τβ. επρεπε ηδη να εχει φυγει κ ο λατσιος και η μασουρου. μακαρι το οπεν να βρει ξανα τα πατηματα του και να μην αρκειται στα 6% της τσολακη και της μαγγιρα, οταν οπως προανεφερα εκανε πρωταθλητισμο σε ζωνες δυσκολες. λατσιος ας παρει συνταξη. απορω και τη μασουρου με ποια επιτυχια την πηραν στον αντ1

Κρατερός Κατσούλης – «Είχα μια πάρα πολύ σοβαρή κρίση στην υγεία μου, μια τεράστια καμπάνα»

Θρήνος για τον ειδικό φρουρό που σκοτώθηκε στο τροχαίο – “O Ηλίας γύριζε από τη δουλειά του”