in

AngryAngry OMGOMG

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Με 45άρια το δεύτερο κύμα καύσωνα, πώς θα κινηθεί

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, σήμερα Πέμπτη ο καιρός αναμένεται αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων.Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις και στο Αιγαίο από βόρειες 3 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι μεταβλητοί ασθενείς.

 

  • Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φθάσει στα ηπειρωτικά τους 40 με 42 και κατά τόπους τους στη Θεσσαλία, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο τους 43 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου τους 39 με 41 και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τους 37 με 39 βαθμούς Κελσίου.

 

 

 

 

Στην Αττική αίθριος προβλέπεται ο καιρός, ενώ οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 40 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

  • Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 25 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

 

Αύριο Παρασκευή, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα. Θα φθάσει στα ηπειρωτικά τους 41 με 43 και κατά τόπους στο εσωτερικό της Θεσσαλίας και της Στερεάς τους 44 και στη νησιωτική χώρα τους 38 με 41 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο και την Κυριακή, ο υδράργυρος θα διατηρηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα.Τη Δευτέρα ενισχύονται και πάλι οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα υποχωρήσει κατά 2 με 5 βαθμούς Κελσίου, με τη μεγαλύτερη πτώση να παρατηρείται στην ανατολική χώρα και τη μικρότερη στη δυτική.

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Συγκλονίζει ο πατέρας του αστυνομικού που έσωσε παιδάκι – «Μεγάλωσα τα παιδιά μου με αρχές» (video)

Σταύρος Βαρθαλίτης – Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του (φωτο)