in ,

CryCry LOLLOL

Εκλογικό θρίλερ – Θα είναι στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων των εκλογών η Αντωνοπούλου;

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα Αντωνοπούλου που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με τη μεταγραφή της δημοσιογράφου από τον ΣΚΑΪ στο Open.

  • Ενώ φαινόταν αρχικά πως θα έχουμε ένα ομαλό διαζύγιο χωρίς γκρίνιες φαίνεται πως επαναλαμβάνεται η κατάσταση με την Ντόρα Κουτροκόη.

Η δημοσιογράφος εξαφανίστηκε από το προεκλογικό τρέϊλερ στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι παρουσιαστές των ειδησεογραφικών εκπομπών του σταθμού και οι σχολιαστές.

  • Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τη Σία Κοσιώνη που είναι η βασική πρωταγωνίστρια του τρέϊλερ ενώ συμμετέχει και ο Γιάννης Παπαδόπουλος που εκφωνεί το δελτίο του Σαββατοκύριακου.

Παρ’ όλα αυτά στο δελτίο τύπου που έστειλε ο ΣΚΑΪ για τις εκλογές αναφέρεται ξεκάθαρα «Στις 14.00, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου κάνει τον πρώτο απολογισμό της εκλογικής διαδικασίας».

Τα γραφείο τύπου του σταθμού έχει στείλει και φωτογραφία της παρουσιάστριας.

Οι δικές μου πληροφορίες άλλα λένε: Και συγκεκριμένα ότι παίζεται ένα θρίλερ μέχρι και την τελευταία στιγμή για το εάν θα είναι η Εύα Αντωνοπούλου ή όχι στο μεσημεριανό δελτίο των εκλογών.

  • Ίσως μετά το επίμαχο τρέϊλερ να είναι και επιθυμία της ίδιας της δημοσιογράφου να μην το κάνει.

Σε αυτή την περίπτωση το δελτίο θα εκφωνήσουν ή ο Μάρκος Δεϊμέζης ή η Λένα Φλυτζάνη. Θεωρείται πάντως ότι πολύ σύντομα και πριν τη λήξη του συμβολαίου της η Εύα Αντωνοπούλου κάνοντας και χρήση της άδειάς της εξαφανίζεται από τον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Για πρώτη φορά – Το μοιραίο λάθος με το κινητό του “εγκέφαλου” στη δολοφονία Καραϊβάζ

Η Τζούλια Νόβα έσκυψε στην ξαπλώστρα στην παραλία και φάνηκε… (Βίντεο)