in

OMGOMG

Εκλογές 2023 – Με άστατο καιρό θα ψηφίσουμε. Μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας

Κάτω από βροχοπτώσεις -που σε αρκετές περιοχές θα μετατραπούν σε καταιγίδες- θα πραγματοποιηθούν οι βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα.

Ειδικότερα, οι βροχές που αναμένονται στην ηπειρωτική χώρα, θα είναι διάσπαρτες και γενικά μικρής έντασης. Θα ξεκινήσουν αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και νότια, και από το μεσημέρι και στη συνέχεια θα επηρεάσουν και τη βόρεια Ελλάδα.

  • Μόνο στα δυτικά και νότια της Πελοποννήσου προς το μεσημέρι θα δυναμώσουν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Μπόρες προβλέπονται τις θερμές ώρες της ημέρας, στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Στο Αιγαίο οι βροχοπτώσεις θα είναι γενικά ήπιες, ωστόσο το βράδυ στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο θα εκδηλωθούν καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση στις περισσότερες περιοχές και θα φτάσει σε χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Θα πλησιάσει το θερμόμετρο τους 21-23 βαθμούς κατά μέσο όρο στα ηπειρωτικά, και τους 22-25 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατήσει αυξημένη συννεφιά, με ασθενείς τοπικές βροχές το πρωί, ενώ άστατος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συνταξιούχος παντρεύτηκε… τον εαυτό της – Το ιδιαίτερο μήνυμα που στέλνει

Γεωργία Βασιλειάδου – Η άγνωστη φωτογραφία από προεκλογική ομιλία της