in

CryCry

Έκλαψε και ο Θεός στην κηδεία της μικρής Ελένης – Αντί για γιορτή, έγινε η ταφή της

Βουβός πόνος και θρήνος απλώθηκαν χθες στην Κίσσαμο Χανίων στο τελευταίο αντίο της μικρής Ελένης που “έφυγε” από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τόσο την οικογένειά του όσο και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

  • Το κοριτσάκι, το οποίο τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε κατά λάθος από το όχημα του πατέρα του το πρωί της Τρίτης 16 Μαΐου, δεν άντεξε και υπέκυψε το Σάββατο στα βαρύτατα τραύματά του. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι το κοριτσάκι το έλεγαν Ελένη κηδεύτηκε ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Η Εξόδιος Ακολουθία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στα Περβολάκια Κισάμου, ενώ η σορός του παιδιού θα βρίσκεται εκεί από τις 2 το μεσημέρι.

  • Τραγικές φιγούρες οι γονείς, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν το παιδάκι τους, από την μια στιγμή στην άλλη. Ενώ η μαμά της μικρής είναι έγκυος στο δεύτερο κοριτσάκι τους.

Η ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ:

  • Εζηλεψε σε η παναγια
    Για αγγελο σε πηρε
    απτη δικη μ αγκαλια
    Που αγαπη μονο ειχε..
    Εζηλεψε με και ο θεος
    Με τετοιο κοπελουδι
    Πριν επρολαβει να φανει
    Kαι να γενει λουλουδι…
    «Καλό ταξίδι άγγελέ μου, η μαμά ο μπαμπάς και η αδερφούλα σου, θα σε αγαπάμε για πάντα», καταλήγει η μητέρα του κοριτσιού.

Οι χαροκαμένοι γονείς της μέχρι και την τελευταία στιγμή πίστευαν στο θαύμα. «Παιδί μου τι σου έκανα. Είσαι η ζωή μου όλη…» ψέλλιζε με όση φωνή του έχει απομείνει ο πατέρας του άτυχου παιδιού ενόσω εκείνο πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή.

  • «Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα, δεν το είδα», είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις ο πατέρας.
    Ο 48χρονος πατέρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια και θα κληθεί να απολογηθεί.Παράλληλα έγινε και αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, στο οποίο ήταν αρνητικός.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έκτακτο – Νέος θάνατος παιδιού μέσα σε αυτοκίνητο. Το ξέχασαν για 14 ώρες

Τινάζει τα πλακάκια η Χριστίνα – Η χορεύτρια με την μνημειώδη πίσω όψη