in

OMGOMG

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της 21χρονης Ισραηλινής που κρατείται όμηρος της Χαμάς

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της 21χρονης Ισραηλινής που κρατείται όμηρος της Χαμάς στη Γάζα και εμφανίστηκε στο πρώτο βίντεο της οργάνωσης που κάνει τον γύρο του κόσμου και απορρίπτεται απο τον ισραηλινό στρατό ως προπαγανδιστικό. Στο βίντεο η 21χρονη Μία Σεμ λέει οτι είναι από το Σόχαμ του κεντρικού Ισραήλ και ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι της, σε νοσοκομείο της Γάζας.

«Αυτή τη στιγμή είμαι στη Γάζα», ακούγεται να λέει. Συμπληρώνει ότι της παρέχουν ιατρική περίθαλψη και καταλήγει κάνοντας έκκληση για την επιστροφή της στο Ισραήλ. «Απλά ζητάω να επιστρέψω το ταχύτερο δυνατό στην οικογένειά μου, στους γονείς μου και τα αδέλφια μου. Σας παρακαλώ, βγάλτε μας από εδώ το ταχύτερο δυνατό», αναφέρει.

Κρατώντας μια φωτογραφία της κόρης της, η μητέρα της είπε σε συνέντευξη Τύπου οτι είδε το μωρό της στην τηλεόραση και έχει ακούσει «φήμες ότι πυροβολήθηκε στον ώμο ή στο πόδι της».

«Μοιάζει σαν να είναι τρομοκρατημένη. Μοιάζει σαν να πονάει πολύ», λέει η μητέρα της. Και προσθέτει : «Παρακαλώ τον κόσμο να φέρει το μωρό μου πίσω στο σπίτι. Πήγε μόνη σε ένα φεστιβάλ για να διασκεδάσει και τώρα είναι στη Γάζα. Υπάρχουν πολλά μωρά και παιδιά και ηλικιωμένοι και επιζώντες του Ολοκαυτώματος που απήχθησαν.

Αυτό είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και πρέπει όλοι να συγκεντρωθούμε και να σταματήσουμε αυτόν τον τρόμο και να φέρουμε όλους (τους αγαπημένους μας) πίσω στα σπίτια μας». Η μητέρα της λέει ότι «κάθε στιγμή κινδυνεύει» η ζωή της κόρης της και χρειάζεται ιατρική φροντίδα.

Ο αδερφός της Σεμ εμφανίστηκε επίσης στη συνέντευξη λέγοντας ότι θέλει να πει «ένα πράγμα και ένα μόνο πράγμα – θέλουμε η Μία και όλοι οι άλλοι όμηροι να επιστρέψουν σπίτι. Η Μία είναι ένα αθώο παιδί που ήθελε απλώς να πάει σε ένα πάρτι με τις φίλες της και κατέληξε να πέσει θύμα απαγωγής και να φύγει από το σπίτι. Θέλουμε να τη φέρουμε πίσω» είπε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σαμπρίνα – Η πρώτη αντίδραση μετά την σύλληψη του Λιαδέλη και του γιου τους για τους πυροβολισμούς στο μπαρ

Ματούλα – Τι έλεγε στην τελευταία της συνέντευξη για τον γιο της Λορέντζο Καριέρε