in ,

AngryAngry LOLLOL WTFWTF OMGOMG

Σοβαρές καταγγελίες για την χθεσινή εκπομπή του Λιάγκα – Με τη διαδικασία του «κατεπείγοντος» η εξέτασή τους.

Νέο δείγμα γραφής θέλει να δείξει το ΕΣΡ μετά την αδράνεια πολλών ετών. Ως γνωστόν τις προηγούμενες ημέρες άλλαξε η πλειοψηφία των μελών της Ανεξάρτητης Αρχής που εποπτεύει την Ραδιοτηλεόραση στην Ελλάδα και τα μέλη θέλουν να δείξουν γρήγορα αντανακλαστικά.

Μαθαίνω πως από χθες υπάρχει σωρεία καταγγελιών για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 και όσα ειπώθηκαν χωρίς φυσικά κανένα «μπιπ» στις 10.30 το πρωί από τον επανεκλεγμένο δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο.

  • Τουλάχιστον τέσσερις φορές στον «αέρα» του ΑΝΤ1 ανέφερε τη λέξη «που…δες» που προηγουμένως βέβαια είχε φροντίσει ο Γιώργος Λιάγκας με το γνωστό λεκτικό τρικ να την αναφέρει ως «φούστηδες». Ο εκνευρισμός στο σταθμό είναι μεγάλος καθώς απ’ ότι μαθαίνω στο ΕΣΡ η πλειοψηφία των μελών θέλει η υπόθεση να εξεταστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Το ίδιο να σας θυμίσω είχε γίνει με την εκπομπή του Λιάγκα στον ΣΚΑΪ και το αποτέλεσμα τότε ήταν μια πολύ μεγάλη «καμπάνα» από το Συμβούλιο. Εάν η ανεξάρτητη αρχή θέλει να δείξει γρήγορα και σοβαρά αντανακλαστικά πρέπει άμεσα να καλέσει τους επικεφαλής του ΑΝΤ1 για τα όσα ειπώθηκαν χθες το πρωί στην εκπομπή του σταθμού.

  • Να σας θυμίσω ότι τα λεγόμενα του Αχιλλέα Μπέου παρουσιάστηκαν σε μια εκπομπή που έχει σήμανση καταλληλόλητας 8.

Δηλαδή μπορούν να ακούν αυτές τις εκφράσεις παιδιά ηλικίας 8 ετών που φοιτούν στην Τρίτη τάξη του δημοτικού; Θα πρέπει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να κινηθεί άμεσα…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Ναι, Νασούλη ο Λιάγκας σας πείραξε..Ενώ στην Καινούργιου και στις άλλες εκπομπές δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το θέμα..Αλήθεια γιατί δεν ανεβάζεις τα νούμερα των τελευταίων ημερών; Μήπως επειδή η Καινούργιου πατώνει; Ήρεμα ρωτάω..

Ο Καιρός σήμερα – Η ημέρα ξεκινά με καλές καιρικές συνθήκες αλλά…

Νεκρή η Ελένη Πόταρη – Θρήνος στο ελληνικό χάντμπολ