in

LOLLOL

Έκανε πρόταση γάμου στο γήπεδο και έφαγε ξύλο από τους σεκιούριτι! (βίντεο)

Πολλοί άνθρωποι ανά τον πλανήτη επιλέγουν να κάνουν πρόταση γάμου σ’ ένα ξεχωριστό μέρος, με αρκετούς να επιλέγουν να το κάνουν μπροστά στους χιλιάδες θεατές μίας αθλητικής διοργάνωσης. Συνήθως, οι απόπειρες αυτές πάνε καλά, με συγκινητικά βίντεο της πρότασης να γίνονται viral στο διαδίκτυο, «ζεσταίνοντας» τις καρδιές των θεατών. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις.

  • Σε αυτές ανήκει ένας οπαδός της αμερικανικής ομάδας μπέιζμπολ των Λος Άντζελες Ντότζερς, ο οποίος θέλησε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια αγώνα των Ντότζερς με τους Αριζόνα Ντάιμοντμπακς.

Φορώντας μία φανέλα του παίκτη Μούκι Μπετς, ο ρομαντικός φίλαθλος γονάτισε μες στην μέση του γηπέδου, με το βλέμμα του στραμμένο στις κερκίδες.

Πλάνα που τραβήχτηκαν από θεατές τον δείχνουν να κρατά ψηλά το δαχτυλίδι, ενώ το κοινό ζητωκραύγαζε, συνειδητοποιώντας ότι παρακολουθούσε μία πρόταση γάμου από το πουθενά.
Advertisement

Ακόμη και ένας παίκτης άρχισε να επευφημεί τον μελλόνυμφο, αλλά, δυστυχώς οι φρουροί ασφαλείας του γηπέδου δεν συμμερίστηκαν όλον αυτό τον ενθουσιασμό.

Ένας φύλακας έτρεξε ορμητικά προς τον οπαδό, σωριάζοντάς τον στο γρασίδι και ακινητοποιώντας τον.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μερακλής παίκτης στο Ρουκ Ζουκ άφησε άφωνη τη Μακρυπούλια με το «σπαθί του» – «Κοιτάξτε πόσο μεγαλώνει!» (video)

Ξέσπασε η Σπυροπούλου – «Η μόνη παρείσακτη είστε εσείς στο προφίλ μου»