in

CuteCute LOLLOL

Έκανε μπότοξ στο πρόσωπο για 20 χρόνια. Δείτε πώς είναι τώρα που σταμάτησε

Μια TikToker που εργάζεται ως νοσοκόμα στον τομέα της αισθητικής, μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο που αποκαλύπτει πώς φαίνεται το πρόσωπό της αφού σταμάτησε να κάνει ενέσεις μπότοξ. Το βίντεο έχει κερδίσει πάνω από 384.000 προβολές στο TikTok.

Στο βίντεο, η Brenda Blay ξεκινά λέγοντας: “Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς είναι ένας άνθρωπος που κάνει μπότοξ για 20 χρόνια όταν το σταματήσει;” Στη συνέχεια δείχνει το μέτωπό της, επισημαίνοντας μια μικρή μυϊκή κίνηση ανάμεσα στα φρύδια της και κοντά στην κορυφή του κεφαλιού της.

  • Η Blay συνεχίζει εξηγώντας ότι σταμάτησε να κάνει ενέσεις μπότοξ τον Οκτώβριο και η μυϊκή κίνηση έχει σχεδόν εξαφανιστεί, υποδεικνύοντας ότι δεν το έχει κάνει για καιρό. Αναφέρει ότι αισθάνεται ότι οι κινήσεις και οι ρυτίδες αρχίζουν να επανέρχονται, αλλά δεν έχει επιστρέψει ακόμα πλήρως στο φυσιολογικό. Καθησυχάζει τους followers της λέγοντας: «Μην ανησυχείτε, απλώς κάντε διαλείμματα».

Στην ενότητα σχολίων του βίντεό της, η Blay εξηγεί ότι κάνει διαλείμματα σε τακτά χρονικά διαστήματα για να κρατήσει τους μυς της ενεργούς. Φαίνεται να περιγράφει μια μορφή μυϊκής ατροφίας, η οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να προκληθεί από ενέσεις Botox.

Σύμφωνα με την Patricia Wexler, δερματολόγο με έδρα τη Νέα Υόρκη, οι μύες μπορεί να ατροφήσουν από «έλλειψη χρήσης» εάν οι ενέσεις Botox γίνονται χωρίς διαλείμματα. Ωστόσο, απαιτείται περισσότερη έρευνα για την πλήρη κατανόηση της σχέσης μεταξύ του Botox και της μυϊκής ατροφίας, όπως σημείωσε μια μελέτη του 2018.

 

Το βίντεο TikTok της Blay ρίχνει φως στις πιθανές επιπτώσεις της μακροχρόνιας χρήσης Botox και τη σημασία των διαλειμμάτων για τη διατήρηση της μυϊκής υγείας. Λειτουργεί ως υπενθύμιση σε όσους σκέφτονται να κάνουν ενέσεις Botox να συμβουλευτούν έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας και να ακολουθήσουν τις κατάλληλες οδηγίες για να εξασφαλίσουν ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Survivor All Star – Αυτά είναι τα χρήματα με τα οποία αποχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου

Σοκαρισμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Παρέσυρε πεζό με το αυτοκίνητό της