in

LOLLOL

Έκανα χεıροφiλnμα στην κоπέλα μου και το χέρι της μύρıζε πiτογυρο. Τι να κάνω;

Με την κρητικοπούλα κοπέλα μου γνωριστήκαμε σε μια ταβέρνα στα Χανιά πριν λίγο καιρό. Λεπτή, ψηλή, μελαχρινή, χόρευε τόσο καλά το πεντοζάλι που με ζάλισε! Έπιασα κι εγώ το χέρι της στο χορό και δεν σταματήσαμε μέχρι τελικής πτώσης.Την συνέχεια μπορείτε να την μαντέψετε! Ανακαλύψαμε ότι μας αρέσουν τα καλά παραδοσιακά φαγητά, ειδικά οι μπουμπουριστοί χοχλιοί και το αντικριστό, αλλά φυσικά και οι παραδοσιακοί κρητικοί χοροί. Ο Καστρινός και το πεντοζάλι είναι οι αγαπημένοι μας.

Της ζήτησα να ξανασυναντηθούμε και δέχτηκε.Αυτό που θα σας αποκαλύψω παρακάτω δεν το βάζει ο νους σας. Την επόμενη φορά που βρεθήκαμε, θέλησα να φανώ γαλαντόμος. Έπιασα το υπέροχο, λεπτό, αλαβάστρινο χέρι της για να το φιλήσω. Λοιπόν! Μύριζε κρεμμύδι και γύρο! Δεν είπα τίποτα αλλά κάτι με χάλασε μέσα μου.

Τόσο όμορφη κοπέλα, την είχα φανταστεί να μυρίζει γιασεμί και γαρδένια. Μυρωδιά από πιτόγυρο,ποτέ!

Τι ανακάλυψα;

Ανακάλυψα τότε ότι της αρέσει πολύ και το πιτόγυρο! Εγώ βέβαια είμαι της ελαφριάς κλασικής κουζίνας και κυρίως της κρητικής. Πιτόγυρο δεν έχω φάει σχεδόν ποτέ! Από την φύση μου εγώ είμαι πολύ ευαίσθητος στις μυρωδιές.

Δεν αντέχω τις βαριές μυρωδιές και κυρίως δεν μπορώ να μυρίσω κρεμμύδι! Πόσο μάλλον να φιλήσω και γυναικείο χέρι που μυρίζει κρεμμύδι!

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Λίλα Κουντουριώτη – Απολαύστε το πονηρό παιχνίδι της με την… μπάλα

Στέλιος Ρόκκος – Η μητέρα του ποζάρει με όλα της τα εγγόνια, λίγες ημέρες αφού έχασε τον γιο της