in

CuteCute LoveLove

Είναι οριστικό – O Χαρδαλιάς υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς».Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς.

 

  • Σημειώνεται ότι η ΝΔ κατέληξε τελικά στον κ. Χαρδαλιά, μετά τον θόρυβο για το ζεϊμπέκικο του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη που προκάλεσε την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου.Ο υφυπουργός Άμυνας αρχικά δεν επιθυμούσε να κατέβει στην περιφέρεια και είχε βάλει πλώρη για την Ευρωβουλή. Χθες εκλήθη όμως στο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

 

Οι περιφερειακές εκλογές στην Αττική αναμένεται επομένως να εξελιχθούν σε γαλάζιο εμφύλιο, καθώς ο κ. Πατούλης διαμηνύει ότι είναι αποφασισμένος να κατέβει κανονικά, δεδομένου άλλωστε ότι είναι εν ενεργεία περιφερειάρχης και οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου απέχουν μόλις 50 ημέρες.

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

12 Comments

  1. ΣτΕ2499/2012: Επιτρέπεται η δημιουργία αιολικού πάρκου, τόσο σε δασικές όσο και σε αναδασωτέες εκτάσεις. Που σημαίνει, δηλαδή, ότι κανένας δεν έχει κανένα συμφέρον να κάψει το δάσος για να εγκαταστήσει ανεμογεννήτριες, όταν αυτό μπορεί να το κάνει στο ίδιο δάσος πριν αυτό καεί.

Γονείς κανίβαλοι κακοποίησαν μέχρι θανάτου τον γιο τους – «Ο εγκέφαλός του… εξαφανίστηκε»

Παναγιώταρου – Σχίζας. Το τετ α τετ στη Μύκονο . Δεν αντάλλαξαν κουβέντα