in ,

LOLLOL CryCry

Είναι οριστικό – “Κόπηκε” ο Καράβας από το GNTM.

Από χθες κυκλοφορεί η πληροφορία ότι ο Γιώργος Καράβας θα είναι στο επόμενο GNTM αλλά εμένα δεν μου το επιβεβαιώνει κανένας από τους μυστικούς πληροφοριοδότες μου.

 

  • Αντίθετα μου υπενθύμιζαν την περιβόητη συνέντευξη – πανωλεθρία του Καράβα στο «Night Out» του Θεοχάρη Ιωαννίδη που ενώ το μοντέλο ήταν σε συζητήσεις με το STAR για να βρεθεί συνέχεια στη φόρμουλα της συνεργασίας τους είχε κάνει την περιβόητη δήλωση ότι πιστεύει μόνο στον εαυτό του και ευχαριστεί μόνο τον εαυτό του.

 

Ήταν επί της ουσίας η δήλωση που του έδειξε την πόρτα της εξόδου από το STAR.

 

Δεν φαίνεται λοιπόν αυτή τη στιγμή απ’ ότι μαθαίνω ανοιχτή η πόρτα της επιστροφής του στο GNTM όπου τον πρώτο ρόλο θα έχει καλώς ή κακώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και η μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου.

 

Και η γνώμη τους θα μετρήσει σε πολλά…

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Ειδα σήμερα δήλωση του Νασου να λέει ότι δεν πρέπει να λαμβανουμε υπ οψιν το twitter γιατι ειναι εκει ολοι οι ψυχασθενείς και εμας μας βρίζουν συνεχώς. Αν δεν ανασκευάσει εγω προσωπικά δεν προκειται να ξαναμπω στο σάιτ σας. Βαθια προσβλητικό αυτο. Δηλαδη τα άρθρα σας που έλεγαν την μία πλαστικιά, την άλλη θεία, την αλλη Αλβανή και κορόιδευαν τα ονοματα των ανθρωπων δεν δειχνουν τοξικότητα; Δεν ηταν κακά; Και τι περιμένετε να πουν για την εκπομπη οταν δεν βλεπεται; Οταν καθε βδομάδα βγαζει βιντεο γιατί ο ταδε πχ Λιαγκας ειναι κακός στην εκπομπή του; Θα ξεχασω που κανατε κολυβα στον Ποφαντη κάθε μέρα απο το 2019 μέχρι το 2023; Ή τα η Νιτσα απο την Αλβανία; Ο κοσμος κατηγορει επειδη σε εχει γνωρίσει, γλειφεις Αδωνι, βρύθεις ρατσισμό και τοξικοτητα και δεν εισαι αντικειμενικός. Εγραφες για την Ταραντου και την Μιχελιδακη να κοπουν που κανανε 3-6% και εσυ κάνεις 2-3% αλλα δεν σε ακουμπάει κανείς. Ντροπη σου.

Στο Φάληρο ΤΩΡΑ – Καλάσνικοφ βρέθηκαν μέσα στο ύποπτο αυτοκίνητο

ΣΟΚ – Νεκρή η μητέρα του Δημήτρη Κουρέτα