in ,

LOLLOL AngryAngry OMGOMG CryCry

Είναι οριστικό . Έβγαλε πωλητήριο το Open – Κοντά στον όμιλο ΑΝΤ1

Συνεχίζεται η συζήτηση για το μέλλον του Open με πολλές φήμες να κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα που φυσικά δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν εάν δεν πέσουν τελικές υπογραφές ή έστω εάν οι συζητήσεις δεν είναι πολύ προχωρημένες.

  • Το νέο σενάριο λοιπόν που κυκλοφορεί στην πολιτικομιντιακή πιάτσα θέλει τον Ιβάν Σαββίδη να δηλώνει μέσω εκπροσώπων του στην Ελλάδα ενδιαφέρον να προχωρήσει στην πώληση του τηλεοπτικού του σταθμού αλλά με μεγάλο τίμημα για τα τωρινά δεδομένα.

Από την άλλη ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ υποστηρίζουν κάποιοι πως έχει ήδη προχωρήσει σε συγκεκριμένη πρόταση εξαγοράς του συνόλου του τηλεοπτικού σταθμού που συμπεριλαμβάνει και την ανάληψη των οικονομικών υποχρεώσεων του καναλιού της Παιανίας που είναι πολλές.

  • Οι πληροφορίες λένε πως υπάρχει οικονομική απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών που δεν έχει ακόμη γεφυρωθεί. Πάντως εφόσον κλειδώσει αυτή η συμφωνία το Open άμεσα θα μετονομαστεί σε ΑΝΤΕΝΝΑ 2 και θα ξεκινήσει να στήνει πρόγραμμα για τη νέα σεζόν με έμφαση σε πρώτη φάση στην ενημέρωση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Ο Θοδωρής Κυριακού έχει προτείνει το ποσόν των 20 εκατ. ευρώ για την εξαγορά του Open ενώ αναλαμβάνει το σύνολο των υποχρεώσεων που ανέρχονται σε 16 εκατ. ευρώ!

    Δηλαδή μιλάμε για μια πρόταση συνολικού ύψους 36 εκατ. ευρώ που δεν ικανοποιεί την πλευρά Σαββίδη που επιμένει στα 50.000.000 ευρώ.

Βίντεο από την Ρόδο – Δείτε τον Βρετανό τουρίστα δευτερόλεπτα πριν τον σκοτώσει κεραυνός

Θεσσαλονίκη – Καταδικάστηκε «νταής» που ξυλοκόπησε άγρια barwoman και έσπασε το μαγαζί επειδή ζήλευε