in

LoveLove CuteCute

Έγκυος η Μαρκέλλα Γιαννάτου – Σε πελάγη ευτυχίας ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών»

Το Δεκέμβριο του 2021 σας ενημέρωσα αποκλειστικά για την επίσκεψή του ζευγαριού σε γνωστό μαιευτήριο. Η Μαρκέλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος είχαν ξεκινήσει τις προσπάθειες για να κάνουν παιδί.

  • Ο σκηνοθέτης των “Άγριων Μελισσών” έχει ήδη έναν 15χρονο γιο. Σήμερα σας αποκαλύπτω πως η γλυκιά ηθοποιός είναι έγκυος και διανύει τον 6ο μήνα! Η χαρά τους είναι μεγάλη ενώ ξετρελαμένος είναι και ο γιος του τον οποίο απέκτησε πριν από 15 χρόνια με την τότε σύντροφό του και τον αναγνώρισε αμέσως.

Ο γιός ανυπομονεί για το αδερφάκι του ενώ λατρεύει την Μαρκέλα. Το ζευγάρι έχει σταματήσει τις εμφανίσεις, η ηθοποιός προσέχει πολύ ενώ όσοι την έχουν δε από κοντά δεν καταλαβαίνουν την κοιλίτσα της αφού έχει πάρει ελάχιστα κιλά.

Σε συνέντευξή της το 2018 είχε εκφράσει την επιθυμία της να γίνει μητέρα « Περνάω και τώρα μια κρίση ηλικίας! Νομίζω είναι αυτό που μπαίνεις σε μία διαδικασία να σκεφτείς αν έκανες ότι θα ήθελες να είχες κάνει παιδί μέχρι αυτή την ηλικία. Δεν έχω κάνει παιδί. Θα το ήθελα, το έχω βάλει στα σχέδιά μου» είχε πει. Με το καλό.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Γκάζι – Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά σε νυχτερινό κέντρο

Παρασκήνιο – Κόβεται το «5 Χ 5» και επιστρέφει το 2024 με… παρουσιάστρια