in

Εγκλωβίστηκαν σε χωριό του Αλμυρού και έπειτα συνελήφθησαν

Δεν είχε τύχη η προσπάθεια τριών εξαρτημένων ατόμων στον Βόλο να εξαπατήσουν μια γυναίκα σε χωριό της περιοχής Αλμυρού για δήθεν τροχαίο ατύχημα της αδελφής της και να της αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα. Οι τρεις δράστες, δύο άνδρες και μια γυναίκα, εγκλωβίστηκαν σε χωριό που δεν γνώριζαν, γιατί είναι κάτοικοι Βόλου και συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

  • Χθες οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 40χρονος, ένας 32χρονος και μια 35χρονη γυναίκα, με την κατηγορία της απόπειρας απάτης, ζήτησαν προθεσμία για να προετοιμάσουν την απολογία τους, θα δικαστούν σήμερα και κρατούνται.
    Προχθές, μια ηλικιωμένη γυναίκα στο χωριό δέχτηκε τηλεφώνημα από μια άλλη γυναίκα (την 35χρονη), της είπε ότι είναι η αδελφή της που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και πρέπει να αγοράσει ειδικές λάμες από την Ιταλία.

    Για να πιστοποιήσει το ατύχημα, η άγνωστη γυναίκα της έδωσε στο τηλέφωνο για να μιλήσει με τους δύο συνεργούς της (40 και 32 χρονών), που παρίσταναν γιατρούς του Νοσοκομείου.
    Τελικά την έπεισαν να δώσει 3.570 € μετρητά και 5.000 € σε χρυσαφικά που είχε στο σπίτι της να τα βάλει σε μια σακούλα και να τα βάλει δίπλα από κάδο σκουπιδιών κοντά στο σπίτι της.
    Οι κατηγορούμενοι πάνω από μια ώρα μετά, πήγαν στο χωριό να πάρουν τα χρήματα και τα χρυσαφικά της ηλικιωμένης, χωρίς να γνωρίζουν ωστόσο τα ακριβή… σημεία, έψαχναν στους κάδους, η ηλικιωμένη κατάλαβε ότι επρόκειτο για απάτη, είπε σε μια γειτόνισσα τι είχε συμβεί, εκείνη της παρέδωσε τα χρήματα και τα χρυσαφικά που είχε αφήσει δίπλα σε κάδο, ενημέρωσαν την Αστυνομία, που έσπευσε στο χωριό και συνέλαβε τους τρεις δράστες.

  • Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε τηλεφωνική επικοινωνία με ηλικιωμένη γυναίκα, οι δράστες, προσποιούμενοι τους γιατρούς σε νοσοκομείο και με το πρόσχημα ότι η αδελφή της χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα, της ζήτησαν και την έπεισαν να εναποθέσει σε κάδο απορριμμάτων, κοντά στο σπίτι της, το χρηματικό ποσό των 3.570 € καθώς και τιμαλφή.
    Πριν από την παραλαβή του προαναφερόμενου χρηματικού ποσού και των τιμαλφών, οι δράστες συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς, καθόσον έγιναν αντιληπτοί, ενώ από την κατοχή τους κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα.
    Κατασχέθηκαν, επιπλέον, το χρηματικό ποσό των 3.570 € και τα τιμαλφή, τα οποία και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο τους.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου συγκλονίζει με την ανάρτηση για την κηδεία του «γιου» της

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Νοεμβρίου;