«Έφυγε» για εξωτικό παράδεισο η Δούκισσα Νομικού – Οι χλιδάτες διακοπές

1 Min Read

Από τη Μύκονο… στην άλλη άκρη του κόσμου η Δούκισσα Νομικού, η οποία συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!

  • Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο άφησε πίσω της τις κοσμοπολίτικες παραλίες της Μυκόνου και «πέταξε» μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά για τη Γαλλική Πολυνησία.
  • Ο εξωτικός προορισμός μοιάζει βγαλμένος από καρτ ποστάλ, με την οικογένεια να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από την ένταση της καθημερινότητας και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η Δούκισσα Νομικού φαίνεται πως έχει βάλει την οικογένεια σε πρώτο πλάνο, επιλέγοντας να περάσει ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα σε έναν από τους πιο ονειρεμένους προορισμούς του κόσμου.

Και φυσικά, τέτοιες εικόνες δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες! Το σκηνικό με τα καταγάλανα νερά, τις εξωτικές παραλίες και την απόλυτη ηρεμία δημιουργεί το ιδανικό φόντο για τις καλοκαιρινές οικογενειακές στιγμές της.

Μετά τη Μύκονο λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε τον πήχη των διακοπών… πολύ ψηλά, επιλέγοντας έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο για να γεμίσει μπαταρίες μαζί με την οικογένειά της!

Share This Article