in ,

CryCry

Εφιάλτης για τον Ανδρέα Μικρούτσικο – Βγαίνει στο σφυρί το σπίτι του στην Κηφισιά

Με το σφυρί για την κατοικία του στην Κηφισιά βρίσκεται αντιμέτωπος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο πλειστηριασμός έχει οριστεί για τις 5 Ιουλίου με τιμή πρώτης προσφοράς 365.000 ευρώ, ενώ επισπεύδουσα είναι η doValue.

Ειδικότερα πρόκειται για oικόπεδο γωνιακό επιφανείας 1834,26 τ.μ. στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Ευβοίας πλησίον του Άλσους Κηφισιάς και του σταθμού ΗΣΑΠ.

μικρούτσικομικρούτσικοΕπί του ανωτέρω οικοπέδου έχει ανεγερθεί συγκρότημα κατοικιών στο οποίο περιλαμβάνονται:

-Η μεζονέτα (διώροφη κατοικία) η οποία έχει αυτοτελή επιφάνεια 137,60 τμ και προσαρτημένη επιφάνεια 23,30 τμ, ήτοι συνολική επιφάνεια 160,90 τμ και ποσοστό συνιδιοκτησίας στο οικόπεδο 119/1000. Συνορεύει Βόρεια με άλλη μεζονέτα και με κοινόχρηστο κήπο, Νότια με ιδιόχρηστο κήπο και πέραν αυτού με την οδό Ευβοίας, Ανατολικά με ιδιόχρηστο κήπο και πέραν αυτού με την οδό Μενάνδρου και Δυτικά με κοινόχρηστο και ιδιόχρηστο κήπο.
Ανήκει στο ανατολικό συγκρότημα κατοικιών του οικοπέδου και έχει στο ισόγειο την είσοδο, το wc, κουζίνα, καθημερινό με χώρους καθιστικού και φαγητού και σκάλα ανόδου. Στον όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά, εξώστες και σκάλα ανόδου στο δώμα. Στο δώμα εκτός από τον υπαίθριο χώρο ταράτσας υπάρχει η απόληξη του κλιμακοστασίου και χώρος αποθήκης της στέγης (σοφίτα). Στην μεζονέτα ανήκει η αποκλειστική χρήση ακαλύπτου (κήπου) 235 τμ.

–Αποθήκη υπογείου με επιφάνεια 8,60 τμ

–Θέση στάθμευσης υπογείου, επιφάνειας 12,50 τμ,

Οι τιμές πρώτης προσφοράς

Οι τιμές πρώτης προσφοράς έχουν οριστεί για τη μεζονέτα σε 355.000 ευρώ, για την αποθήκη σε 3.000 ευρώ και για το χώρο στάθμευσης σε 7.000 ευρώ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Γι αυτο ανεχεται τις μαλακιες τις Καινουργιου, αλλα και ο ιδιος εφερε σε δυσκολη θεση πολυ κοσμο οπως πχ την Ψυχαρακη που την ξεσκισε στην κυριολεξια η την Σπυροπουλου κα .Παρολα αυτα μυαλο δεν εβαλε και ουτε θα βαλει ως φαινεται ο Μικρουτσικος

Στην Κατερίνα Καινούργιου η συνέντευξη που… κυνηγάει όλη η Ελλάδα – Έκλεισε το deal της χρονιάς

Αγωνία στο Ηράκλειο – Η δημόσια έκκληση της οικογένειας του Φώτη που δίνει μάχη στην εντατική