in

AngryAngry

Έδιωξαν καθηγήτρια… επειδή χόρευε αισθησιακά με μαθητές στην τάξη!

Τον δρόμο της απόλυσης φαίνεται πώς πήρε μία εκπαιδευτικός στη Βραζιλία, επειδή χόρευε αισθησιακά με μαθητές της στην τάξη την ώρα του μαθήματος και δημοσίευε και σχετικό βίντεο στο TikTok.

  • Η Cibelly Ferreira έχει διδάξει αγγλικά σε όλο τον κόσμο. Η πιο πρόσφατη δουλειά της ήταν σε ένα σχολείο ξένων γλωσσών όπου έχει καταγραφεί να χορεύει με τους μαθητές της μέσα στην τάξη.

Δείτε το βίντεο

 

«Ένας από τους μαθητές μου με κάλεσε να χορέψω μαζί του και η τάξη απόλαυσε πραγματικά την αλληλεπίδραση. Μετά από αυτό, οι άλλοι μαθητές άρχισαν επίσης να κάνουν ερωτήσεις και εκμεταλλεύτηκα την αλληλεπίδραση και το ενδιαφέρον των μαθητών για να εφαρμόσω τα μαθήματά μου με μεγαλύτερη ποιότητα, επειδή οι μαθητές ενδιαφέρονται και ενθουσιάζονται περισσότερο» δήλωσε η ίδια, σύμφωνα με το Milenio.

«Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για τους νεότερους μαθητές να εστιάσουν την προσοχή τους στη διδασκαλία έναντι των κοινωνικών δικτύων και της τεχνολογίας», δήλωσε η Ferreira. «Μπορώ να εκμεταλλευτώ το ενδιαφέρον τους και να τους φέρω πιο κοντά στη μάθηση» πρόσθεσε η ίδια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μπόρις Τζόνσον – Πατέρας για 8η φορά o πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας

Εξαφάνιση 45χρονου στην Αθήνα – Αγνοείται ένα μήνα και κινδυνεύει η ζωή του!