Το όνειρο μιας βρετανικής οικογένειας για μια νέα αρχή στην Αιγιάλεια μετατράπηκε μέσα σε λίγες ώρες σε εφιάλτη. Ο Ρόρι Κλίφορντ και η Στέφανι Χάρπερ είχαν πουλήσει σχεδόν όλα τα υπάρχοντά τους και ετοιμάζονταν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα, όταν η μεγάλη πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς το νέο τους σπίτι.
Επένδυσαν τα πάντα
Το ζευγάρι είχε αγοράσει το οικόπεδο το 2023 και επένδυσε περισσότερα από 300.000 ευρώ για να χτίσει το σπίτι των ονείρων του. Είχαν ήδη οργανώσει τη μετακόμισή τους, είχαν εγγράψει τα παιδιά τους σε σχολείο και σχεδίαζαν να εγκατασταθούν μόνιμα στις 10 Αυγούστου.
«Το όνειρό μας χάθηκε σε δευτερόλεπτα»
Η Στέφανι περιέγραψε με συγκίνηση πως η οικογένειά της είδε μέσα σε μία νύχτα να καταστρέφεται ό,τι έχτιζε επί χρόνια. Όπως είπε, δεν χάθηκε μόνο ένα σπίτι, αλλά ολόκληρο το σχέδιο ζωής που είχαν δημιουργήσει για τα παιδιά τους.
Δεν εγκαταλείπουν την Ελλάδα
Παρά το σοκ, το ζευγάρι δηλώνει αποφασισμένο να ξαναχτίσει το σπίτι και να επιστρέψει στην Ελλάδα, τονίζοντας πως η αγάπη του για τη χώρα και τους ανθρώπους της παραμένει αναλλοίωτη.
