Η Λιάνα Κανέλλη δεν μάσησε τα λόγια της και, όπως συνηθίζει, εξέφρασε με αιχμηρό τρόπο την άποψή της για τα social media και τον τρόπο με τον οποίο, όπως πιστεύει, έχουν αλλάξει την κοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις.
Μιλώντας στην εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου, η βουλευτής και δημοσιογράφος άσκησε έντονη κριτική στις πλατφόρμες όπως το Instagram και το TikTok, υποστηρίζοντας ότι έχουν ενισχύσει τον ναρκισσισμό και την ανάγκη συνεχούς προβολής.
«Έχουμε γίνει ατομοπωλητές. Πουλάμε το άτομό μας. Αυτό έχει γίνει χάρη στο Instagram και το TikTok», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει με καυστικό τρόπο τη μανία των selfies, λέγοντας πως αρκετοί αδιαφορούν ακόμη και για τον κίνδυνο προκειμένου να εξασφαλίσουν μία εντυπωσιακή φωτογραφία.
Η Λιάνα Κανέλλη στάθηκε επίσης στο γεγονός ότι πλέον ακόμη και οι πιο προσωπικές στιγμές της ζωής δημοσιοποιούνται σχεδόν αμέσως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας την άποψη ότι αυτή η πρακτική απομακρύνει τον άνθρωπο από την ουσιαστική επικοινωνία.
Οι δηλώσεις της προκάλεσαν ήδη συζητήσεις στα social media, αποδεικνύοντας πως κάθε φορά που η Λιάνα Κανέλλη τοποθετείται δημόσια, δύσκολα περνά απαρατήρητη.
