Δυσοίωνο το μέλλον του Open – Στον «αέρα» τα πάντα μετά την αποχώρηση Λάτσιου

2 Min Read

Πολύ άσχημο το κλίμα από χθες το βράδυ στο Open. Η κατάσταση περιγράφεται ως δυσοίωνη και αγωνιώδης με τους εργαζόμενους στην ψυχαγωγία να μην ξέρουν τί τους ξημερώνει.

  • Ήταν γνωστό πως ο Λάτσιος θα φύγει. Από τον Μάρτιο όταν είδε πως ο Ιβάν δεν ήταν καθόλου διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη για να κάνει ανταγωνιστικό το κανάλι.

Τα τρία τελευταία πράγματα που είχε ο σταθμός μάλλον δεν θα υπάρχουν του χρόνου και σας μεταφέρω το ρεπορτάζ που μου ήρθε χθες πολύ αργά το βράδυ με επιφύλαξη: Ελένη Τσολάκη σε πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα, μετακόμιση της σειράς «Έρωτας φυγάς» εκεί όπως επίσης και ρόλος για την Μπέτυ Μαγγίρα.

  •  Ίσως σε θέση συμπαρουσιάστριας του Λιάγκα; Μόνο τυχαίο βέβαια δεν είναι ότι όλα τα «χαρτιά» ακούγονται για τον ΑΝΤ1 εκεί που θα πάρει σύντομα θέση η Χρύσα Μασούρου. Θα είναι εκεί και ο Λάτσιος; Στην επόμενη μέρα του ΑΝΤ1;

Αυτός που φαίνεται πως δεν θα είναι πάντως είναι ο τωρινός διευθυντής προγράμματος Τζώρτζης Ποφάντης ο οποίος χρεώνεται όλες τις φετινές αποτυχίες. Και είναι πάρα πολλές για να τις κρύψει στην “ντουλάπα”. Το πρόγραμμα για του χρόνου έχει σχεδόν κλείσει οπότε μάλλον σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν… Στον ΑΝΤ1 έρχονται μεγάλες αλλαγές που θα επηρεάσουν τα πάντα. Το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη.

Share This Article