in

CryCry OMGOMG

Χαροπαλεύει στην εντατική ο Ξανθόπουλου – Η περιουσία των 2 εκατ. ευρώ και…

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του στην εντατική του νοσοκομείου δίνει τις τελευταίες εβδομάδες ο σπουδαίος ηθοποιός, Νίκος Ξανθόπουλος.

  • Σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες «το παιδί του λαού» δεν είναι μόνο του, καθώς από την πρώτη στιγμή είχε στο πλευρό του την πολυμελή οικογένεια του που κυριευμένη από αγωνία κρεμόταν από τα χείλη των θεραπόντων γιατρών του.

Ακόμη και αυτές τις κρίσιμες στιγμές στην εντατική κεντρικής κλινικής στην Αθήνα όπου ήταν διασωληνωμένος, το «παιδί του λαού», απέδειξε πως η διορατικότητα ήταν κάτι που τον χαρακτήριζε σε κάθε φάση της ζωής του.

 

«Τι θα απογίνει η περιουσία του;», «Πού θα πάνε οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής;», ήταν μερικά από τα ερωτήματα που απασχόλησαν, όταν έγινε γνωστή η δύσκολη μάχη του 88χρονου σήμερα πρωταγωνιστή.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό «χάι» ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε φροντίσει να ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες γύρω από την περιουσία που κατάφερε να αποκτήσει δουλεύοντας για δεκαετίες ολόκληρες.

Ο ίδιος κάθε φορά που μιλούσε για το υπέροχο κτήμα του στην Παιανία ξεχείλιζε από περηφάνια. Το μέρος αυτό ήταν πάντα για εκείνον ο επίγειος παράδεισός του, γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί εκεί, έχοντας στήριγμα την οικογένειά του και κυρίως την λατρεμένη του σύζυγο Εριφύλλη.

 

Εκείνη ήταν που όπως πάντοτε έλεγε τον κρατούσε στη ζωή. Εκείνη ήταν που φρόντιζε όλο το κτήμα, δίνοντας ζωή στις λεμονιές στις τριανταφυλλιές και τις πορτοκαλιές του κυρ Νίκου. Εκείνη όργωνε τη γη για να φυτέψει τα δικά του ζαρζαβατικά με σκοπό να φάει ολόκληρη η πολυμελής οικογένειά τους!

Αυτός είναι και ο λόγος που μέσα από τη διαθήκη του όρισε ως βασική κληρονόμο του κτήματος αυτού τη σύζυγό του και αργότερα τα παιδιά και τα εγγόνια του. «Πρόκειται για ένα κτήμα πολλών στρεμμάτων μέσα στο οποίο έκαναν τα πρώτα τους βήματα τα εγγόνια του», λέει χαρακτηριστικά πρόσωπο από το περιβάλλον του.

Τόσο τα παιδιά όσο και τα εγγόνια του πρόκειται να κληρονομήσουν και τα ακίνητα του ηθοποιού, αλλά και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

«Όλη η περιουσία του εκτιμάται περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ» φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από το περιβάλλον του. Η σημαντικότερη ωστόσο κληρονομιά του Νίκου Ξανθόπουλου που μια μέρα θα περάσει αποκλειστικά στα χέρια των εγγονιών του είναι τα πνευματικά δικαιώματα από τις δεκάδες ταινίες που πρωταγωνίστησε μέσα από τις οποίες άγγιξε βαθιά την καρδιά όλων των Ελλήνων.

Ο ίδιος άλλωστε μέσα από τους ρόλους και τους χαρακτήρες που υποδύονταν δίδασκε ήθος και αξιοπρέπεια, στοιχεία που δυστυχώς σπανίζουν στις μέρες μας. Μόνο τυχαίο άλλωστε δεν είναι ότι κατάφερε να δημιουργήσει εκτός από μια αξιόλογη περιουσία και μια οικογένεια υπόδειγμα, από την οποία φρόντιζε να μην λείπει το παραμικρό.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συγκλονίζει η Ασλανίδου για τον θάνατο του αδελφού της – «Ένα παιδί 20 χρονών είναι όλο ζωή»

Στις 10 Ιανουαρίου στην Πάτρα η κηδεία του Παναγιώτη Τζένου