in

CryCry

Δύσκολες ώρες για τον Παπακωνσταντίνου – «Αλέκο θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας»

Στις δύσκολες ώρες που περνάει θέλησε να αναφερθεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Συγκεκριμένα με ανάρτηση του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έκανε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες του. Πρόκειται για τον άνθρωπο που είχε πάντα δίπλα του στις συναυλίες.

Η ανάρτηση του αοιδού με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα

«Σήμερα έφυγε από την ζωή ο άνθρωπος που ήταν πάντα απέναντι μου στις συναυλίες για πάνω από 40 χρόνια. Αυτός που ήταν υπεύθυνος για όλα αυτά που ακούγατε εσείς. Καλό ταξίδι φίλε μου Αλέκο. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας. Βασίλης», έγραψε χαρακτηριστικά .

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου! «Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας»

Ο Παπακωνσταντίνου στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως πάλεψε πολύ με την κατάθλιψη. Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, είχε πει:

Φοβάσαι τον θάνατο;

Τον ίδιο τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Με τρώει όμως η περιέργεια, το τι θα γίνει στη συνέχεια, όχι μόνο στους αγαπημένους μου, αλλά στον κόσμο όλο. Δεν θα μάθουμε αν υπάρχει ζωή κάπου αλλού;

Πρόσφατα μίλησες για τον αγώνα σου ενάντια στην κατάθλιψη…

Ο καθένας κουβαλάει τα δικά του θέματα, άλλες φορές είναι θέμα κληρονομικότητας. Το ομολόγησα επίτηδες, για να δείξω ότι δεν είναι στίγμα. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι τρελοί. Όποιος δεν νιώθει καλά να πάει στον γιατρό και γρήγορα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Το αντίο της Παππά μετά την φυγή της από το Mega – «Σήμερα ήταν η τελευταία μου μέρα»

Ανατριχίλα – Η στιγμή που καταρρέει καρουζέλ. Τουλάχιστον είκοσι τραυματίες (Βίντεο)