in

Δύο τα θύματα απατεώνων στο Διδυμότειχο – Έχασαν συνολικά 50.000 ευρώ

Ούτε ένα ούτε δυο αλλά 45.000 ευρώ έχασε σε λίγα λεπτά μία ηλικιωμένη γυναίκα από το Διδυμότειχο, όταν έκανε το λάθος να πιστέψει απατεώνες που την κάλεσαν στο τηλέφωνο και της είπαν ότι συγγενικό της πρόσωπο έχει εμπλακεί σε τροχαίο.

 

  • Η γυναίκα, προστίθεται σε μεγάλη λίστα των θυμάτων των απατεώνων, οι οποίοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και ζητούν χρήματα για υποτιθέμενα τροχαία και ψεύτικες χειρουργικές επεμβάσεις.

 

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε πάρα πολλές ενημερώσεις εδώ και χρόνια που υπάρχουν οι συγκεκριμένες απάτες, όμως δυστυχώς πολλοί συνάνθρωποί μας εξαπατώνται και χάνουν τα χρήματά τους.

 

  • Στο Διδυμότειχο, θύμα έπεσε κι ένας άνδρας, ο οποίος πίστεψε ότι το άτομο που τον κάλεσε στο τηλέφωνο ήταν ο λογιστής του.

 

Ο άγνωστος άνδρας, είπε στον ανυποψίαστο πολίτη, ότι είναι ο λογιστής του και πρέπει οπωσδήποτε να πάει στο ΑΤΜ τράπεζας, προκειμένου να ενεργοποιήσει ένα από τα pass που δίνει η κυβέρνηση.

 

Ο άνδρας, όχι μόνο πήγε στο ΑΤΜ, αλλά έκανε κι ακριβώς ότι του ζήτησε ο απατεώνας, με αποτέλεσμα να χάσει 5.000 ευρώ.Συνολικά, σε λίγα λεπτά δύο κάτοικοι του Διδυμοτείχου, έχασαν 50.000 ευρώ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πειραιάς ΤΩΡΑ – «Τον έφαγα» είπε ο ηλικιωμένος που πυροβόλησε άντρα σε πάρκινγκ

Πειραιάς ΤΩΡΑ – Δείτε την εκτέλεση του 39χρονου σε βίντεο ντοκουμέντο