in

AngryAngry OMGOMG

«Δράκος» των Εξαρχείων – «Όταν βγω από τη φυλακή, πάλι για γυναίκες θα ψάχνω»

Άκρως σοκαριστικά είναι τα όσα είπε στην Αστυνομία μόλις συνελήφθη ο 23χρονος ο οποίος όχι μόνο δεν εμφανίστηκε μετανιωμένος αλλά παραδέχτηκε πως αν ξαναβγεί από τη φυλακή πάλι τα ίδια θα κάνει.
«Και που με συλλάβατε; Όταν βγω από τη φυλακή, πάλι για γυναίκες θα ψάχνω. Έχω ορμές και ήθελα να πάω με γυναίκα», φέρεται να δήλωσε.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές έχουν στα χέρια τους και μια 7η καταγγελία. Πρόκειται για μια γυναίκα 31 ετών που κατήγγειλε ότι μέρα μεσημέρι ο Σύρος την ακολούθησε στα στενά της Αθήνας αλλά εξαφανίστηκε καθώς στο σημείο υπήρχε πολύς κόσμος.

Είναι τα 7 χτυπήματα του «Δράκου των Εξαρχείων» μετά την αποφυλάκιση του.

Τα θύματα είναι από γυναίκα 75 χρονών μέχρι 13χρονη μαθήτρια, κάτι που μαρτυρά πως ο δράστης χτυπούσε στα τυφλά με μοναδικό σκοπό να εκτονώσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Το σεξουαλικό κρεσέντο του 23χρονου
75 ημέρες μετά την αποφυλάκιση του και συγκεκριμένα στις 24 Οκτωβρίου, ο «Δράκος» ξαναχτυπά με θύμα μια 18χρονη.

Ο 23χρονος πλησίασε την 18χρονη και άρχισε να αυνανίζεται. Της έκλεισε το στόμα και τη μύτη, εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να αποδράσει.

22 μέρες μετά επιχειρεί να κάνει το ίδιο σε μια 26χρονη που μόλις είχε βγει από το αμάξι της μεσάνυχτα 15ης Νοεμβρίου.

Την κοιτούσε επίμονα. Άρχισε να την ακολουθεί όσο εκείνη επιτάχυνε τον βηματισμό της. Πέντε λεπτά μετά η 26χρονη φώναξε δυνατά κι εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Μια μέρα μετά στις 16 Νοεμβρίου «χτυπά» δύο φορές. Μια σε βάρος μιας 30χρονης γυναίκας στα στενά των Εξαρχείων και στη συνέχεια σε βάρος μιας 52χρονης στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της όπως βλέπουμε και στο βίντεο ντοκουμέντο.

Ο 23χρονος συλλαμβάνεται την επομένη. Όχι για τις 4 απόπειρες αλλά για τα επεισόδια του Πολυτεχνείου, στα οποία συμμετείχε.

Με αυτά τα δεδομένα, ο 23χρονος αφήνεται ελεύθερος την Παρασκευή και το Σάββατο επιχειρεί ξανά να βιάσει. Αυτή τη φορά μια 13χρονη μαθήτρια που ευτυχώς κατόρθωσε να του ξεγλιστρήσει.

Μεσημέρι Σαββάτου ο 23χρονος επιτέθηκε σε ανήλικη σε κεντρικό δρόμο των Εξαρχείων και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις παρά τη θέληση του κοριτσιού.

Δύο 24ωρα μετά, στις 20 Νοεμβρίου χτυπά ακόμη δύο φορές. Ψάχνει διακαώς το επόμενο θύμα του. Νωρίς το πρωί πάλι σε κεντρικό δρόμο θα χυμήξει σε μια 29χρονη, θα τη ρίξει στο έδαφος αλλά δεν θα καταφέρει να ολοκληρώσει τον βιασμό. Λίγα λεπτά μετά, θα επιτεθεί και στο 7ο κατά σειρά θύμα του.

Φιάσκο
Είναι ένας άνθρωπος που ένα χρόνο πριν, τον Αύγουστο του ’22 συλλαμβάνεται και προφυλακίζεται για την απόπειρα βιασμού μιας 75χρονης.

Σε αυτούς τους 12 μήνες η δίκη δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα να αφεθεί ξανά ελεύθερος με όρους. Όρους που ποτέ δεν τήρησε αλλά ούτε και η Αστυνομία έψαξε να τον βρει, να δει γιατί ο 23χρονος δεν μένει στη δομή της Μαλακάσας και γιατί δεν δίνει το παρόν στο Α.Τ. Ωρωπού ως όφειλε 3 φορές το μήνα.

Ο 23χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερους στους δρόμους της Αθήνας και ορμούσε ανενόχλητος σε γυναίκες όλων των ηλικιών. Ακόμα και όταν συνελήφθη για τα επεισόδια της 17ης Νοεμβρίου είχε αφεθεί ελεύθερος, καθώς ουδέποτε είχε καταγραφεί ως καταζητούμενος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Φιλαρέτη Κομνηνού ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της εγγονής της

Διακόπηκε για τις 7 Δεκεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία Γραικού στη Θεσσαλονίκη – Κλίμα έντασης στο Εφετείο