in

AngryAngry OMGOMG

Δούρου για Γεωργούλη -“Σε 15 λεπτά εμείς τον διώξαμε ακόμη και εάν σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας”

Η Ρένα Δούρου, υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας, μίλησε στην εκπομπ΄γ του Mega, LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για τη υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες για κακοποίηση εις βάρος του.

Όπως είπε: «Ως γυναίκα και ως εκπρόσωπος του Κογκρέσου του Συμβουλίου για τα δικαιώματα των γυναικών, έχω ένα κόμπο στον λαιμό. Είμαι συγκλονισμένη από την καταγγελία μίας γυναίκας και μάλιστα από ευρωβουλευτή. Αισθάνομαι οργή από το γεγονός πως πολλά στελέχη της ΝΔ και κάποια του ΠΑΣΟΚ, όχι όμως ευτυχώς ο κ. Ανδρουλάκης, που είπε πως το έμαθε τη Δευτέρα, επιχειρούν να κάνουν κομματική μία υπόθεση που ήδη βρίσκεται στα χέρια της βελγικής δικαιοσύνης. Αντί γίνει μία προσπάθεια να προστατευτεί η γυναίκα, γίνεται μία προσπαθεί να κομματοποιήσουν το γεγονός. Γιατί έτσι, τα θύματα δεν θα πηγαίνουν να καταθέσουν. Είμαστε με το θύμα χωρίς αστερίσκους. Ο κ. Γεωργούλης σε 15 λεπτά βρέθηκε εκτός κόμματος και εκτός ευρωομάδας».

Αναφερόμενη στη δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου πως γνωρίζει το όνομα του ανθρώπου πουν διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας, η Ρένα Δούρου είπε πως δεν έχει εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο που στο παρελθόν έχει διαρρεύσει τις φωτογραφίες και τα ονόματα οροθετικών γυναικών.

«Επιχειρείται από την πλευρά της ΝΔ ένα είδος ”ρεβανσισμού”. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Σε 15 λεπτά εμείς τον διώξαμε ακόμη και εάν σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας. Αν από αυτή την ιστορία πρέπει να βγάλουμε κάτι, είναι πως χρειάζεται να στεκόμαστε δίπλα στις γυναίκες και να προχωρήσουμε επιτέλους στη νομοθέτηση της ‘’γυναικοκτονία’’» πρόσθεσε η ίδια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Το Μάτι το κάψατε εσείς παλιοβρωμιάρηδες ΝουΔούλοι επίτηδες.
    Εμείς οι Αριστεροί είμαστε πεντακάθαροι σε σώμα και ψυχή!
    Εσείς οι δεξιοί βρωμάτε σκατίλα. Ζέχνετε. Είστε βρωμιάρηδες σε σώμα και ψυχή. Σάπιοι.
    Είστε σκατόψυχοι, σκατιάρηδες. Σκοτώσατε όλον τον κόσμο σε Τέμπη, Ηλεία, Μάτι, πανδημία, Πύλο, Θεσσαλία και η λίστα δεν έχει τέλος από τα εγκλήματά σας.
    Εσείς είστε οι μόνοι που πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη και όχι μόνο δεν ζητάτε αλλά έχετε και θράσος να κατηγορείτε αθώους ανθρώπους. Η Ρένα Δούρου αθωώθηκε πανηγυρικά.
    Δεν έχει λόγο ούτε συγγνώμη να ζητήσει, ούτε να την διώξουν γιατί είναι ΑΘΩΑ.
    Εσείς θα πρέπει να πάτε στην φυλακή, Δούλοι δολοφόνοι, εγκληματίες.
    Εσείς κάψατε όλη την Ελλάδα με ένα μποφόρ, θα σβήνατε το Μάτι που επίσης κάψατε με 12 μποφόρ?
    ΒΡΕ ΆΙ ΣΑΠΕΡΑ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ, ΣΚΑΤΟΨΥΧΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ, ΛΕΧΡΙΤΕΣ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΒΟΘΡΟΙ ΣΠΥΡΟΝΙΚΟΛΕΣ, ΟΧΕΤΟΙ, ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ, ΝΕΚΡΟΚΑΠΗΛΟΙ.

Δικηγόρος Γεωργούλη – Από τις αρχές Απριλίου είχε ενημερωθεί για το αίτημα άρσης της ασυλίας του

Συνελήφθη 40χρονος με τρεις δόσεις ηρωίνης