in

AngryAngry

Δολοφόvoς και βι@στής11χρονης δέρνει τον δικηγόρο του λίγο πριν καταδικαστεί εις θάνατον (Βίντεο)

Σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό στην αίθουσα του δικαστηρίου, ο Τζόζεφ Τσίλερ, ένας 61χρονος καταδικασμένος εγκληματίας από τη Φλόριντα, εμφανίστηκε ενώπιον δικαστή τη Δευτέρα με τη λέξη «δολοφόvoς» χαραγμένη στα μπροστινά του δόντια.

  • Το ζοφερό θέαμα έλαβε χώρα λίγες στιγμές πριν ο δικαστής εκδώσει τη θανατική ποινή του Τσίλερ για τα αποτρόπαια εγκλήματα που διέπραξε το 1990 – τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 11χρονου κοριτσιού και της μπέιμπι σίτερ της.

11χρονη

Για χρόνια, η υπόθεση παρέμενε ανεξιχνίαστη μέχρι μια σημαντική ανακάλυψη το 2016, όταν νέα στοιχεία DNA συνέδεσαν τον Τσίλερ με το έγκλημα. Ήδη κρατούμενος για επίθεση στον θετό του γιό, ο Τσίλερ αντιμετώπισε πρόσθετες κατηγορίες για τη διπλή δολοφονία. Διατηρώντας την αθωότητά του σε όλη τη διάρκεια της δίκης, ο Τσίλερ δεν εξέφρασε καμία μεταμέλεια για τις πράξεις του.

Καθώς ο Τσίλερ έμπαινε στην αίθουσα του δικαστηρίου, έκανε σιωπηλά σήμα στον δικηγόρο του, Κέβιν Σίρλεϊ, ότι είχε κάτι να πει. Δράττοντας την ευκαιρία, ο Τσίλερ χτύπησε με αγκωνιά τον ανυποψίαστο δικηγόρο του στο πρόσωπο, προκαλώντας το χάος να ξεσπάσει στην αίθουσα. Οι δικαστικοί υπάλληλοι κατάφεραν να συγκρατήσουν τον βίαιο εγκληματία και να τον απομακρύνουν από τις εγκαταστάσεις. Η θλιμμένη μητέρα της Ρόμπιν Κορνέλ έγινε μάρτυρας της σοκαριστικής επίθεσης.

 

 

Βίντεο που κατέγραψαν αμερικανικά ΜΜΕ απεικονίζουν τον Κέβιν Σίρλεϊ να αναρρώνει αμέσως από την επίθεση και να επιστρέφει στη θέση του. Αργότερα, σε μια απροσδόκητη τροπή των γεγονότων, ο Shirley διαβεβαίωσε τον δικαστή ότι δεν έπαθε τίποτα, αναφέροντας την προηγούμενη εμπειρία του ως πυγμάχος, δηλώνοντας ότι είχε υποστεί πολύ χειρότερα χτυπήματα στη ζωή του.

Μετά το ανησυχητικό περιστατικό, ο δικαστής Robert Branning δεν έχασε χρόνο για να εκδώσει την τελική του κρίση. Υπό το φως των συντριπτικών αποδεικτικών στοιχείων και του ανελέητου χαρακτήρα των εγκλημάτων που διέπραξε ο Τζόζεφ Τσίλερ, ο δικαστής τον καταδίκασε σε θάνατο. Η μοίρα του Τσίλερ σφραγίστηκε, αφήνοντας πίσω μια κοινότητα και τις οικογένειες των θυμάτων που ελπίζουν να κλείσουν μετά από χρόνια πόνου και αβεβαιότητας.

Η συγκλονιστική εικόνα ενός καταδικασμένου εγκληματία με τη λέξη «δολοφόνος» στα δόντια του λειτουργεί ως ανατριχιαστική υπενθύμιση των αποτρόπαιων πράξεων που διέπραξε ο Τζόζεφ Τσίλερ. Καθώς περιμένει τη μοίρα του στην καταδίκη του θανάτου, η υπόθεση αποτελεί μια ζοφερή απόδειξη της επιδίωξης της δικαιοσύνης και του θάρρους εκείνων που αγωνίστηκαν ακούραστα για την αλήθεια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Γυμνή κάτω από το δερμάτινο παλτό της στο Παρίσι

Μέγα σκάνδαλο στο Survivor – Οργή για στημένο παιχνίδι υπέρ ενός. Έτσι πετούν εκτός 2 κορυφαίους παίκτες!