in

AngryAngry OMGOMG

Δολοφονία Τρανσέξουαλ – Η Άννα θα αποτεφρωθεί και θα μεταφερθεί στην Κούβα

Μετά από μεγάλο αγώνα, το σώμα της Άννας θα αποτεφρωθεί και η τέφρα της θα μεταφερθεί στην Κούβα, όπου και θα παραδοθεί στον πατέρα της.

 

 

Τι δηλώνει η ακτιβίστρια και μέλος του Red Umbrella, Ραφαέλλα Μουζακίτη.

 

  • Στις 10 Ιουλίου του 2023, η Άννα, τρανς προσφύγισσα από την Κούβα, βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα.

 

Η Άννα εντοπίστηκε νεκρή, σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, στην οδό Φυλής και Μαγνησίας, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, την τραχηλική χώρα, στη ραχιαία επιφάνεια, στον αριστερό βραχίονα, στην κοιλιακή χώρα, καθώς και στα άνω άκρα.

 

  • Παράλληλα, το διαμέρισμα παρουσίαζε εικόνα εκτεταμένης έρευνας, προηγηθείσας πάλης, ενώ παρατηρήθηκε πλήθος κηλίδων αίματος. Την σορό εντόπισε η σπιτονοικοκυρά του θύματος, που πήγε στο διαμέρισμα για να εισπράξει το ενοίκιο. Η σπιτονοικοκυρά ανησύχησε για το γεγονός ότι η Άννα δεν άνοιγε και κάλεσε τις αρχές.

 

 

 

Από την αξιολόγηση των στοιχείων καθώς και από την περαιτέρω ανάλυση προανακριτικών και εγκληματολογικών δεδομένων, που προέκυψαν με τη συνδρομή του Τμήματος Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διακριβώθηκε η εμπλοκή 35χρονου στην υπόθεση.

 

  • Στη συνέχεια ακολούθησαν αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων ο 35χρονος εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον στοιχεία που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος

 

Σε επακόλουθη έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος του 35χρονου, ο οποίος παρά τα αδιάσειστα στοιχεία σε βάρος του, δεν έχει ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημα.

 

  • Εδώ και έναν περίπου μήνα, το σώμα της άτυχης Άννας παραμένει στο νεκροτομείο, για λόγους γραφειοκρατίας και κολλημάτων, αλλά και λόγω της φύσης του εγκλήματος και της δυσκολίας της επικοινωνίας με τους συγγενείς της στην Κούβα.

 

 

Δεδομένης της δικαιολογημένης θλίψης που προκαλεί το παραπάνω γεγονός, η οργάνωση Red Umbrella ενεργοποιήθηκε ώστε η Άννα να αποτεφρωθεί το συντομότερο δυνατόν, όπως ήταν η επιθυμία της.

 

 

Σύμφωνα τέλος με πληροφορίες του NEWS 24/7, μετά από μεγάλο αγώνα που έδωσαν τα μέλη της οργάνωσης, και καθώς το σώμα της Άννας κινδύνευε να μείνει στο νεκροτομείο για μήνες λόγω των διαφόρων κολλημάτων, κατάφεραν με τη βοήθεια του δικηγόρου τους και σε συνεννόηση με τις αρχές, να βρεθεί η λύση, ώστε να αναπαυθεί η ψυχή του θύματος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μοσχάτο ΤΩΡΑ – Φωτιά σε επιχείρηση. Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων

Το δράμα της αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της – «Μαύρισε μέσα η ψυχή μου, δεν αντέχω»