in

AngryAngry OMGOMG

Δολοφονία στην Κω – Ξεσπά ο αδελφός της 27χρονης Αναστάζια – «Θα ήθελα να συναντηθώ 10 λεπτά με αυτόν τον άνδρα»

Η 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία βρέθηκε νεκρή και ολόκληρη η Κως παραμένει «παγωμένη» από το στυγερό έγκλημα. Για την υπόθεση, έχει συλληφθεί ένας 32χρονος Μπλαγκλαντεσιανός, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε DNA της άτυχης κοπέλας, ενώ ο σύντροφός της έχει κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση.

Αγανακτισμένος ο αδελφός της 27χρονης, μίλησε στον alpha και όπως είπε, ζητά να τον αφήσουν δέκα λεπτά με τον δράστη της δολοφονίας, αν φυσικά αυτός είναι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές.

 

«Στην αρχή παρακολουθούσα την υπόθεση στα media. Δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν η αδελφή μου αλλά μετά μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και μου το επιβεβαίωσε. Ήταν πλέον σίγουρο ότι ήταν η αδελφή μου. Γνωρίζω μόνο όσα διαβάζω κι ακούω στα μίντια, γιατί εγώ είμαι στην Πολωνία και δεν είμαι στην Ελλάδα. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα» ανέφερε αρχικά ο Πολωνός αδελφός της 27χρονης.

«Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Θα ήθελα να συναντηθώ 10 λεπτά με αυτόν τον άνδρα και να τον «τελειώσω» εγώ» πρόσθεσε, επίσης, ο αδελφός της Αναστάζια που ελπίζει ότι η δολοφονία της θα είναι μία προειδοποίηση για άλλα κορίτσια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η δημόσια έκκληση της Θεοδωρίδου στην Μενεγάκη – «Δε μου άρεσε αυτό, είναι ντροπή»

Η Παπουτσάκη για τα «καλύτερά μας χρόνια» – «Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου»