in

OMGOMG WTFWTF

Δολοφονία Μεσολόγγι – Το πρόσωπο που «ξεκλείδωσε» το τηλέφωνο του Μπάμπη – «Ελπίζω να ηρεμήσει η ψυχή του»

Η Ρένα Κουβελιώτη και η κάμερα του Alpha εντόπισαν και κατέγραψαν το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο αδικοχαμένος Μπάμπης Κούτσικος, 18 ημέρες μετά την εξαφάνισή του στο Μεσολόγγι.

Στις αποκλειστικές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του T-live καταγράφονται οι έρευνες στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός. Την περιοχή σαρώνουν ναρκαλιευτές του στρατού χρησιμοποιώντας ειδικό μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη ανέλκυσης μεταλλικών αντικειμένων και προσπαθούν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή φυσίγγια που είχε στην κατοχή του νεαρός κυνηγός.

Το πρωί της Τετάρτης δόθηκε εντολή εκτέλεσης της απόφασης προφυλάκισης του κρεοπώλη ο οποίος κρατείτο στην Ασφάλεια Πατρών και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.

H γυναίκα που βοήθησε στις έρευνες και «ξεκλείδωσε» το κινητό του Μπάμπη που ήταν στο όνομά της εδώ και χρόνια μίλησε στο T-live.

«Αυτήν την στιγμή έχουμε έναν άνθρωπο σε έναν άλλο κόσμο, ελπίζω να είναι ήρεμος εκεί, να ηρεμήσει η ψυχή του… Αυτό ήταν πολύ παλιά, εγώ δεν το θυμάμαι καν… το ξέχασα πάρα πολύ γρήγορα, γιατί μετά… και που έφυγε, λέω «εντάξει, δεν θα έχει αυτό το κινητό»… Είχαμε βγάλει τότε αριθμούς μαζί, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα άλλο» δήλωσε.

Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να πάρει μια νέα κάρτα sim και με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» το κινητό του Μπάμπη. Η ίδια αν και είχε να μιλήσει μαζί του για πάνω από πέντε χρόνια, πάντα θυμάται το πόσο δοτικός και φιλότιμος υπήρξε.

«Το καλό του ήταν ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν άρρωστος, είχε πυρετό και μετά από μια, δυο μέρες πήγαινε και έδινε αίμα. Εγώ αυτό ξέρω… Αυτό ήταν το φιλότιμό του, η καλοσύνη του…» ανέφερε στο T-live.

Οι ισχυρισμοί του κρεοπώλη

Ένα θολό και ομιχλώδες τοπίο έχει διαμορφώσει μέσα από τις καταθέσεις του στις Αρχές ο 50χρονος. Ισχυρισμοί που καταρρίπτονταν ο ένας μετά τον άλλον σαν χάρτινοι πύργοι. Οι απαντήσεις του για το τι έκανε το μοιραίο βράδυ είναι γεμάτες κενά και αντιφάσεις. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι αφού άφησε τον Μπάμπη στον κόμβο των ΤΕΙ πήρε τον δρόμο για το σπίτι του κάνοντας στάση για να αγοράσει χαρτί κουζίνας, όπως έχει αποτυπωθεί και σε βίντεο ντοκουμέντο. Στη συνέχεια, γύρισε σπίτι του… για να καθαρίσει!

«Την επόμενη μέρα θα ερχόταν ένας μηχανικός μαζί με τον ιδιοκτήτη για να δουν το σπίτι που θα πωληθεί. Ξεσκόνισα τα έπιπλα με το καθαριστικό για τα τζάμια, μην φανταστείτε πολύ και με τη χλωρίνη σφουγγάρισα το πάτωμα αφού το είχα σκουπίσει» ήταν οι ισχυρισμοί του 50χρονου.

Με μια μαύρη σακούλα στα χέρια, ο κρεοπώλης ισχυρίστηκε ότι βγήκε από το σπίτι του για να πετάξει τα σκουπίδια. Οι κάδοι απορριμμάτων απέχουν μόλις 100 μέτρα, όμως ο ίδιος προτίμησε να πάρει το αμάξι.

«Δεν υπάρχουν κάδοι πιο κοντά στην οικία μου, όλη γειτονία πετάει τα σκουπίδια στους κάδους του νοσοκομείου. Πήγα με το αυτοκίνητο γιατί βαρέθηκα να πάω με τα πόδια. Στα σκουπίδια πέταξα αποφάγια και χαρτιά από το σκούπισμα» υποστήριξε.

55 ολόκληρα λεπτά άφησε κενά στις καταθέσεις του ο κρεοπώλης, όπως αποδεικνύεται από το βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξαν οι αρχές. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα, αρχικά ισχυρίστηκε ότι αφού άφησε τον Μπάμπη έκανε μια μικρή στάση για τσιγάρο, όμως μετά για να καλύψει χρόνο, επικαλέστηκε επείγουσα σωματική ανάγκη.

«Προχώρησα ευθεία και έβγαλα φλας, όχι ότι το σπίτι μου είναι πιο μακριά, είχα χαρτί στο αυτοκίνητο και όντως στο σπίτι μου δεν είχα χαρτί. Στο σημείο πήγαμε δυο μέρες αργότερα» είπε.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό παραμένει στις οικονομικές συναλλαγές του Μπάμπη και του κρεοπώλη. Το τετράδιο του Μπάμπη μίλησε, αφού ο αδικοχαμένος νεαρός είχε σημειώσει χρέος 3.000 ευρώ δίπλα στο όνομα του 50χρονου, όμως ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι του είχε επιστρέψει όλα τα χρήματα. «Μου είχε δανείσει 6.500 ευρώ τον Ιούνιο και άλλα 1.000 ευρώ στα τέλη Σεπτέμβρη. Τα 6.500 ευρώ, που μου τα έστειλε μέσω τραπέζης, του τα έδωσα στο χέρι μετά τον Δεκαπενταύγουστο και τα 1.000 ευρώ του τα επέστρεψα μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων» ανέφερε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τριαντάφυλλος – «Στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι τραγούδησα αφιλοκερδώς είμαι σε όλα κύριος»

Χαλκίδα ΤΩΡΑ – Η γυναίκα του νεκρού Σάκη ξεσπά «Δεν θέλω δω την φόνισσα»