in

OMGOMG WTFWTF

Δολοφονία Λυγγερίδη – ΤΩΡΑ στον Εισαγγελέα οι 64 συλληφθέντες. Τα στοιχεία που τους «έκαψαν»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού των ΜΑΤ στου Ρέντη με τις Αρχές να εκτιμούν ότι πλέον έχουν στα χέρια τους τον ηγετικό πυρήνα εκείνων που οργάνωσαν τα επεισόδια και έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο που οδήγησε στον θάνατο.

 

  • Από το βράδυ της Κυριακής οι Αρχές ξεκίνησαν το «σαφάρι» των προσαγωγών που μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας είχε αποφέρει τουλάχιστον 64 συλλήψεις, στην ογκοδέστατη δικογραφία περιλαμβάνονται 165 άτομα.

 

Έτσι σήμερα, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων όπου και θα τεθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

 

 

 

 

Μεταξύ των δεκάδων συλληφθέντων, πέντε πρόσωπα φέρονται να είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονικής επίθεσης κατά του Γιώργου Λυγγερίδη που έχασε τη ζωή του από τη φωτοβολίδα που δέχτηκε στο πόδι.

 

  • Στελέχη της Αστυνομίας εκτιμούν πως έχουν συλλάβει τους «ενορχηστρωτές» της αιματηρής επίθεσης με τα στοιχεία που συνέλεξαν όλους αυτούς τους μήνες να θεωρούνται ακλόνητα. Αυτά οδήγησαν σε συγκεκριμένα ηγετικά μέλη των οργανωμένων οπαδών.

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μετά τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη, οι έρευνες «στόχευσαν» συγκεκριμένα άτομα, τα οποία βιντεοσκοπήθηκαν να συναντιούνται και να συνομιλούν.

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι “μπέμπηδες” που τρέλαναν την Ευρώπη – Η πορεία του Ολυμπιακού μέχρι την κατάκτηση του Youth League (Βίντεο)

Κλάμα με τραγουδιάρη σε τηλεοπτικό σταθμό – Έκανε μπότοξ παντού και απαγόρευσε να τον αγγίζουν