in

CuteCute

Δολοφονία Κατσουρή – Προφυλακιστέοι 12 Κροάτες και ένας Έλληνας

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνουν άλλα 13 άτομα από το δεύτερο γκρουπ των συλληφθέντων για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

Ανάμεσα στους 13 που θα οδηγηθούν στη φυλακή είναι 12 Κροάτες, μέλη των Bad Blue Boys και ένας Έλληνας 26 ετών, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

  • Η διαδικασία των απολογιών συνεχίζεται για τους υπόλοιπους είκοσι επτά κατηγορούμενους που οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια. Συνολικά μέχρι τώρα έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι 43 κατηγορούμενοι.
Ειδικότερα, πρόκειται για 28 Κροάτες, έναν Έλληνα και έναν Αλβανό. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο και υποστήριξαν ότι βρέθηκαν στο σημείο είτε τυχαία είτε για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Στην ποινική δίωξη που ασκήθηκε για όσα έγιναν έξω από το γήπεδο, περιλαμβάνεται η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, πλην όμως δεν έχει προσωποποιηθεί ως τώρα σε κανέναν από τους 105 κατηγορούμενους που από χθες απολογούνται για τα βίαια επεισόδια.

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον αδερφό μου» δήλωσε προσερχόμενος στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο αδερφός του 29χρονου Μιχάλη, θύματος των αιματηρών επεισοδίων με οπαδικά κίνητρα, της περασμένης Δευτέρας, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο αδελφός του 29χρονου μετέβη στην Ευελπίδων συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Σταύρο Γεωργόπουλο προκειμένου να δηλώσει παράσταση για τον χαμό του Μιχάλη που έπεσε νεκρός στη Νέα Φιλαδέλφεια χτυπημένος από μαχαίρι, αγνώστου μέχρι στιγμής δράστη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κρήτη ΤΩΡΑ – Η στιγμή που ο εμπρηστής βάζει φωτιά στα Φαραγγιανά

Ικαρία ΤΩΡΑ – Αφήνουν λουλούδια στην παραλία που πνίγηκε ο 11χρονος γιος του Σταμούλη