in

OMGOMG WTFWTF

Δολοφονία 43χρονης στη Σαλαμίνα – Συγκλονίζει η μαρτυρία γείτονα του ζευγαριού

Αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα από τον 71χρονο σύντροφό της. Ο κ. Μάνος, γείτονας της αδικοχαμένης γυναίκας, μίλησε στο mega για τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στην 43χρονη και τον σύντροφό της πριν τη δολοφονία της.

«Την Παρασκευή το βράδυ άκουσα φασαρία από το σπίτι τους και βγήκα έξω. Στην αρχή νόμιζα πως φωνάζουν κάποια πιτσιρίκια και μετά κατάλαβα πως ερχόταν από το σπίτι της Γεωργίας. Μάλλον την χτυπούσε γιατί φώναζε και της έλεγε βαριές κουβέντες. Μετά από το ξύλο της πήρε το αμάξι και το κινητό. Εκείνη φώναζε για το κινητό που μάλλον το ήθελε για να καλέσει βοήθεια. Έφυγε αυτός και μετά από ένα τέταρτο γύρισε και ξανάρχισε η φασαρία και εκεί άκουσα την κοπέλα που φώναξε ’’πονάω’’ και εκεί πρέπει να της έσπασε το πόδι. Άκουσα το παιδί που φώναζε, δεν μπορούσαν να καταλάβω τι έλεγε.

Έφυγε εκείνος και εκείνη είπε στο παιδί για να το ηρεμήσει να πάνε στην παραλία. Αλλά δεν μπόρεσε να κάνει πολλά βήματα, δεν λύγισε το πόδι της. Μετά από ώρα ήρθε η μητέρα της και την πήρε και έφυγαν. Μετά ήρθε και παραβίασε το παράθυρο και τον είδα πως είχε πάρει μια μαύρη σακούλα με ρούχα και κρατούσε κάτι πουκάμισα», είπε αρχικά.

«Το Σάββατο ξαναείδα την κοπέλα, εάν δεν κάνω λάθος είχε έρθει με την μαμά της να πάρει πράματα. Αυτός ήρθε τότε, μπήκε στο κτήμα από την πίσω πλευρά. Δεν είχε ανοιχτεί στην γειτονιά (σ.σ η 43χρονη). Εμείς ένα ‘’γεια’’ είχαμε πει μόνο. Πιο πολύ είχε ανοιχτεί σε έναν ηλεκτρολόγο στη γειτονιά. Φωνές ακούγαμε και τέσσερις φορές την εβδομάδα. Τελευταία φορά τον είδα ήταν εχτές. Ο άνθρωπος αυτός ήταν λίγο παράξενος, τσακωνόταν συνέχεια. Τον φοβόμασταν», πρόσθεσε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σπύρος Λάμπρου – «Είναι αδιανόητο να κρίνουμε έναν άνθρωπο από το αν είναι γκέι ή στρέιτ»

Άννα Φόνσου – «Βάζουν ρυτίδες στις μικρές για να παίξουν, γιατί εμείς δεν έχουμε followers»