in

OMGOMG AngryAngry

Διπλό φονικό στον Κορυδαλλό – Από το Αίγιο ο ένας από τους δύο νεκρούς στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Ο Αιγιώτης Βασίλης Ρουμπέτης 37 ετών είναι το ένα από τα δυο θύματα της μαφιόζικης εκτέλεσης με καλάσνικοφ, που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 7/06/2023, στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας θεωρείται ένα από πρωτοπαλίκαρα του Βασίλη Στεφανάκου και εξελίχθηκε σε «διάδοχος» του Γιάννη Σκαφτούρου.

  • Το δεύτερο θύμα της εκτέλεσης είναι ο κουνιάδος του Αιγιώτη Διονύσης Μουζακίτης οδηγός του smart που «γάζωσαν» οι δράστες που επέβαιναν σε μαύρο τζιπ.

Η διπλή δολοφονία το βράδυ της Τετάρτης στον Κορυδαλλό, αποτελεί αδιαμφισβήτητα ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας. Το όλο σκηνικό της επίθεσης και της εκτέλεσης τους, παραπέμπει άλλωστε σε ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο θανάτου που εξετέλεσαν επιτυχώς οι δράστες της διπλής δολοφονίας.

 

Οι δράστες της επίθεσης διέφυγαν και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο βρέθηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο τούνελ ένα όχημα να καίγεται, το οποίο πιθανόν να σχετίζεται με τη διπλή δολοφονία.

Το διπλό έγκλημα παραπέμπει ευθέως σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς τα θύματα συνδέονται με γνωστό πρόσωπο της νύχτας, που δολοφονήθηκε πριν από ένα χρόνο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δύσκολες ώρες για την Τζένη Μπότση – Χειρουργείο για την κόρη της. Η ανάρτηση από το νοσοκομείο

Σάλος στα Xανιά – Καταγγελία μητέρας ότι προπονήτρια χτύπησε τον γιο της σε κολυμβητήριο