in ,

CryCry LoveLove LOLLOL

Διπλή ήττα για Λιάγκα – Σκορδά. Δεν τους «έκατσε» καθόλου καλά η κακοκαιρία

Μαύρες πλερέζες φόρεσε και πάλι το πρωί της Τρίτης ο Λιάγκας σε πλήρη αντίθεση με το ολόλευκο χιονισμένο τοπίο.

  • Δύο στα δύο ήττες εκεί που είναι ο διακαής του πόθος να επιστρέψει δεν το λες και λίγο… Η πρώτη φορά ήταν όταν έκανε δίδυμο με τη Μαρία Αναστασοπούλου στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για να καλύψουν το θέμα της κηδείας του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το δίδυμο αυτό δεν άρεσε όπως φάνηκε από τα νούμερα τηλεθέασης. Όπως δεν άρεσε στους τηλεθεατές και να παρακολουθήσουν το θέμα της μεγάλης κακοκαιρίας από την εκπομπή του Λιάγκα.

  • Με 15,4% η Καινούργιου όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα και πιάνοντας όλα τα θέματα της επικαιρότητας έκοψε πρώτη το νήμα της τηλεθέασης ενώ την έκπληξη στη δεύτερη θέση έκαναν με ένα 14,8% οι «Αταίριαστοι» που πήραν τη θέση της Σκορδά.

Εδώ είναι που έρχεται φυσικά η ήττα για τη Θεία απ’ το Κιλκίς και ενισχύονται οι φωνές όσων έλεγαν και συνεχίσουν να λένε πως οι «Αταίριαστοι» πρέπει να επιστρέψουν στο δίωρο 10 – 12.

  • Ο Λιάγκας τερμάτισε τρίτος και καταϊδρωμένος με τηλεθέαση 12,1% στο δυναμικό κοινό. Απ’ ότι μαθαίνω και στα Σπάτα και στα Μελίσσια τα νεύρα είναι πολλά τις τελευταίες ημέρες.

Διαφορετικές οι περιπτώσεις βέβαια αλλά κοινός ο παρονομαστής: Αποτυχία και διάψευση των προσδοκιών. Πείτε το και φρούδες ελπίδες…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ στο Ελληνικό θέατρο – Νεκρός πριν από λίγο αγαπημένος ηθοποιός (Εικόνες)

Αμοιβαία τα αισθήματα – Και η Κορινθίου «ξενερωμένη» με το «Το Πρωινό»