in

Δήμος Παγγαίου – Νεκρή η 17χρονη Ευγενία Μαρία Καζαντζίδου

Πέθανε το πρωί στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου νοσηλεύονταν, η 17χρονη μαθήτρια Ευγενία Μαρία Καζαντζίδου από το Κοκκινοχώρι του Δήμου Παγγαίου.

Προ λίγων ημερών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μετά από ξαφνικό και σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Τις προηγούμενες μέρες οι συμμαθητές της έκαναν παρακλήσεις για τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας της, ματαίωσαν μάλιστα την 5νθήμερη σχολική εκδρομή τους.

Από το πρωί στην περιοχή υπάρχουν ανακοινώσεις ματαίωσης εορταστικών εκδηλώσεων λόγω πένθους. Η άτυχη 17χρονη Ευγενία Μαρία Καζαντζίδου ήταν αριστούχος κι ήθελε να γίνει αθλητικογράφος.

Επίσης σε ένδειξη πένθους αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Παγγαίου που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:
«Για σήμερα 16.12.23 αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Παγγαίου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό ενός νεαρού κοριτσιού κάτοικο Κοκκινοχωρίου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ηλίας Βαλάσης – Ξεσπά για την επίθεση που δέχθηκε. «Δεν έχετε ιδέα από οικογένεια, ανοίγετε το στόμα σας και λέτε ηλιθιότητες»

Ρένια Λουιζίδου – Αυτή είναι η σκηνή που φάνηκε το μπούστο της…