in

CuteCute

Δημήτρης Καρράς – Ένας επιχειρηματίας με ανησυχίες… που αλλάζει τα Νότια προάστια της Αθήνας

Είναι γέννημα θρέμμα της Βούλας. Είναι ένας νέος άνθρωπος πολύ δοτικός και αγαπητός που τυχαίνει να τον γνωρίζω απο μικρή ηλικία. Ο Δημήτρης δεν είναι απο τους βολεμένους που ασκούν πολιτική για να έχουν με κάτι ν΄ασχοληθούν. Ανήκει σε αυτή την κατηγορία των νέων που ενώ η ζωή τους τα έφερε “εύκολα” προερχόμενος απο μια οικογένεια με οικονομική επιφάνεια… εκείνος πήρε τον δικό του δρόμο. Τον μοναχικό. Και πέτυχε. Και νιώθει περήφανος που δεν είχε ποτέ “πατερίτσες”, χορηγούς και υποστηρίγματα σε ότι έκανε.

  • Πλέον θέλει να προσφέρει την εμπειρία και την γνώση του για το καλό των συνανθρώπων του. Αυτός τουλάχιστον μπορεί να να το κάνει. Έχει αποφοιτήσει από το 2ο Λύκειο Βούλας και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου FESΕ της Ελβετίας. Είναι μόλις 32 ετών και τα τελευταία 10 χρόνια ζει και εργάζεται στην Βάρη, όπου είναι ιδιοκτήτης ενός καταστήματος εστίασης.

 

Παράλληλα, ασχολείται και με χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις στα Βαλκάνια. Ομιλεί άπταιστα εκτός από την μητρική Ελληνική & την Αγγλική γλωσσα. Τον Μάιο του 2019 είχε θέσει υποψηφιότητα για την θέση του δημοτικού συμβούλου όπως και σήμερα είναι εκ νέου υποψήφιος.

 

 

  • Από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως τον Μάιο του 2023 ασχολήθηκε ως άμισθος επιστημονικός συνεργάτης στην κεντρική πολιτική σκηνή σε πολιτικό γραφείο αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στην εθνική αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Από τον Ιανουάριο του 2020 έως την λήξη του ΟΑΠΠΑ ήταν αναπληρωματικό μέλος του συμβουλίου του δήμου μας. Από τον Ιανουάριο του 2020 εως τον Δεκέμβριο του 2021 ήταν Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής & της ΟΝΝΕΔ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Από τον Ιανουάριο του 2022 έως σήμερα είναι Προέδρος της ΟΝΝΕΔ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης & τακτικό μέλος της Δημοτικής τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας.

  • Από τον Απρίλιο του 2023 έως σήμερα είναι άμισθος Σύμβουλος Δήμαρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στα θεματικά πολιτικής προστασίας του δήμου μας. Απο 1 Σεπτεμβρίου έχει αναλάβει Αν.Προεδρος της διοίκησης του Κέντρου Υγείας Βάρης. Έχει συμμετάσχει σε πολλές δράσεις για το περιβάλλον και την καθαριότητα στον δήμο μας αλλά και σε όλη την ανατολική αττική.

Είναι λάτρης της ποδηλασίας οντάς και παλιό μέλος της ομάδας Φίλων βουνού και θάλασσας, έπαιζε ως έφηβος μπάσκετ στην ομάδα του Πρωτέα Βούλας, αφού προέρχεται από πατερά μπασκετμπολίστα της εθνικής ομάδας & τέλος έχει ταλέντο στην ζωγραφική αφού αρκετά έργα του είχαν γίνει καρτ-ποστάλ από τον Δήμο Βούλας, όταν ζωγράφιζε στην πνευματική εστία του δήμου μας. Έχει πολλή όρεξη για δουλειά και για προσφορά στο κοινό καλό. Ας ξεκινήσουμε μαζί.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μύκονος – Η Μπάστα ποζάρει με τον άντρα της και βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού

Ξεγραμμένο μονοψήφιο η Λασκαράκη στον ΣΚΑΪ – To κόστος παραγωγής και τα 12 πρώτα επεισόδια