in

LoveLove OMGOMG

Δημήτρης Γκοτσόπουλος – Σε θεατρική πρεμιέρα με την αδελφή του

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έκανε βραδινή έξοδο συνοδευόμενος από την αδελφή του, Αναστασία.

Ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Πάρτυ» του θεάτρου «Άνεσις». Ο ηθοποιός μας πόζαρε χαμογελαστός με την αδελφή στο πλευρό του. «Ψαχνόμουν από πολύ μικρή ηλικία για το τι θα κάνω. Αγαπούσα πολύ τα θρησκευτικά και σκεφτόμουν να γίνω θεολόγος.

Δεν άργησα να καταλάβω ότι δεν το ήθελα πραγματικά. Ήμουν, είμαι ένας ανήσυχος άνθρωπος. Μια φορά στο δημοτικό κάλεσαν την μάνα μου για να της πουν ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα, γιατί …ψάχνομαι. Εχω τέσσερις αδελφές. Όταν χάσαμε τον πατέρα μου ήταν πολύ δύσκολο και πολύ αιφνίδιο -η καρδιά του.

Εγώ ήμουν τότε στην Αθήνα, είχα μόλις τελειώσει την πρακτική μου στην Ολυμπιακή Αεροπορία -πριν κλείσει, και ψαχνόμουν για δουλειά. Εκείνη την ημέρα θα πήγαινα σε μια μεγάλη διαφημιστική εταιρεία. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν να δημιουργώ διαφημίσεις, όπως έλεγα. Είχα πάρει αυτή την επαγγελματική κατεύθυνση πάνω στην ψυχολογία και την συμπεριφορά του καταναλωτή. Είχα αφήσει βιογραφικά σε διαφημιστικές», έχει πει σε συνέντευξή του.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Δεν ενημέρωσα όταν εγχειρίστηκα. Νόμιζαν πώς ήμουν έγκυος»

Άννα Κουρή – «Δεν θέλω να υπάρχει αυτή η ταύτιση με τον ρόλο της Βάνας Δάγκα»